• RANDOM AWESOME #4


    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pengikut dan pembaca blog ini. Fuhh~~ Selamat Hari Isnin dan Selamat bercuti kepada sesiapa yang cuti hari ni. Entri ini sepatutnya dipublishkan pada Sabtu lepas tapi atas kesibukan terpaksa tertangguh. gomen ne.~ hehe :)

    10,000 Viewers


    Hari Khamis lepas (7 Februari) blog saya akhirnya mencapai 10,000 pengunjung dalam masa 8 bulan blog ini aktif. Terima kasih kepada sesiapa yang sudi mengunjungi blog saya. :) 

    Bercuti


    Cuti saya empat hari (Sabtu, Ahad, Isnin & Selasa) dihabiskan bersama keluarga tercinta. Since kami sudah mempunyai kereta besar , kami pergi mandi manda kat laut pada Ahad lepas. Sebelum tu banyak sangat choice nak pergi, tapi akhirnya kami buat keputusan nak ke Port Dickson. Fuhh~ Jalan memang jem sangat tak dapat dibendung lagik. hahaha Sampai sana dalam pukul 3 petang dan lepas dah siap makan semua. maka terjunlah ke dalam laut (terjun ker? hahaha) Seronok bermandi manda tapi airnya masin kalau terminum. hahahaha . Jom tengok, apa yang terjadi hahahaha :)

    Qaisarah dan Emak :)


    Membersihkan kereta menggunakan bulu ayam hahaha

    walaupun tolak kereta, pasti kene nampak anggun! hahah


    kakak :)


    abadik dan laut.


    ramainye orang


    ramai lagik


    yeayyy main pasir! :p


    mak buat sandwich. wee

    kakak main pasir. 


    saya dan laut.


    lari!


    asal suka sangat?


    seronok diorang ni.


    asal seronok sangat? hahaha


    pelampung.


    Kakak dan pasir.

    weouls.


    peace!


    kakak munye!


    nak balik.

    pasir pasiran


    saya dan tikar.


    Emak request gambar #1


    Emak Request Gambar #2


    kami. #1


    Kami #2


    Kami #3


    Kami #4


    Iklan.


     Seperti biasa. haha


    kumpulan nasyid. hahaha


    Pelampung.

    Dah tengok? hehehe Apa-apa pun, sangatlah seronok sebab dah lama tak pergi pantai hehehe Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa di entri seterusnya. hurmm tak pasti bila lagi update, kalau ade masa update la tu ye. heheh Sebelum close jom layan lagu dari kumpulan Peaberry - Cabbage Hakusho. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment