recent posts

ROAD TO GRADUATION ~14.10.2012~


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca & pengikut blog saya. Hari ini sudah masuk 1 Oktober 2012. Haa dah masuk bulan ke-10 dah dalam tahun 2012 ni. Azam korang yang lelepas tu macam mane? Tercapai? hehehe :)



GRADUASI ~14.10.2012~

Saya nak bagitahu yang saya akan graduasi pada 14 Oktober 2012. Saya dah ada Diploma in Multimedia yang saya idam-idamkan selama ini. Segala susah payah akhirnya berbaloi jugak hehehe. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih kepada keluarga, kawan-kawan dan lecturer Kolej Poly-Tech MARA Ipoh yang baanyak sangat membantu. :') Sayang semua. muah~~ :*

TEMA BLOG BERTUKAR!

Apa 01.10.2012 tu? haaa ini lah dia. Tema Blog yang baru je saya buat. Hee Macam mana okey tak? Tema dia "Graduation tapi mesti kene comel" tu yang ada 1.2.3 dengan Arnab bagai tu ahhahhaa Harap korang semua suka okey. :) haaa 

Yang mana belum follow tu, tinggalkan link blog korang kat Shoutbox kat tepi ni. Tapi korang follow lah saya dulu tau :) hehehe Okeylah sampai disini dulu entri kali ni. Jangan lupa follow tau! ehehhe Assalamualaikum & Bye Bye. :)

Sebelum "close" jom layan lagu dari kumpulan J-pop, AKB48 - GIVE ME FIVE, lagu sempena graduasi heehehhe :) enjoy. 





ROAD TO GRADUATION ~14.10.2012~ ROAD TO GRADUATION ~14.10.2012~ Reviewed by Rafzan Tomomi on 10/01/2012 09:00:00 am Rating: 5

6 comments:

Powered by Blogger.