HEAVY ROTATION

16:32:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum & salam sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut setia blog saya ni. Semua apa khabar? Semoga semua sihatlah ye. hehhe Ade beberapa cerita nak cerita ni : 

Gonna miss you, NISHA!

Sebenarnya tajuk tu takde kene mengena pon, saje je hahaah. Anyway, korang ape khabar? hehe Saje nak update, saya nak bagitahu yang kawan saya ni dah masuk belajar dah. aaa.. Gonna miss kau lah Nisha. hehehe. Nasib sempat jumpa Sabtu lepas tengok wayang hehe... :) Tengok la tu sempat lagi berposing *padahal paksa Rafi tangkap gambar~* Nanti mungkin nak jumpa masa raya haji. :)

Graduasi 10 hari lagi~!

Yup, 10 hari lagi....! Semua dah buat cuma nak carik baju melayu hitam je. Maybe sabtu atau ahad ni jelajah Kuala Lumpur hehhe :) Raptai & Ambil Jubah; 12 Oktober 2012 & Hari graduasi; 14 Oktober! sangat teruja nak jumpa semua kawan-kawan kat KPTM IPOH :)


GIRLS' GENERATION release Album Japanese ke-2!

Ini macam tak perlu tapi nak post jugak! hahaha Kumpulan feveret ramai Girls' Generation akan release album studio jepun ke-2 pada 28 November 2012! memang dah jangka dah ni! yess.. Saya pasti mendapatkannya :) Sebelum tu, single jepun ke-6, "FLOWER POWER" akan release pada 14 November 2012! can't wait!!!! :P

haaa sampai disini saja dulu hari ni. jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum & Byebye!! :)

Sebelum "close" jom layan lagu dari AKB48 - HEAVY ROTATION! hehhehe enjoy!



2 comments:

  1. tahniah dah nak grad...n aku pon memg minat SNSD...haha

    ReplyDelete
  2. thanks fendy. ye ke? hahaha SONES jugak la ye heheh :)

    ReplyDelete