Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni tanggal Rabu, 31 Disember 2014, saya masuk umur 23 tahun. Yeayyy! Syukur Alhamdulillah. Masih lagi bernafas sehingga hari ni. :) Terima kasih kepada sesiapa yang wish tak kira kat laman sosial, blog atau telefon. hee Terima kasih banyak-banyak. hehe. Yeay I'm 23 now. hahahahaa Header & beberapa benda telah diubah suai sempena birthday & sempena tahun 2015 ubah nama blog kepada RAFZAN TOMOMI STORY '14 kepada RAFZAN TOMOMI STORY '15. hee Selamat Hari lahir untuk diri sendiri dan Selamat tahun baru 2015! 



23


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni tanggal Rabu, 31 Disember 2014, saya masuk umur 23 tahun. Yeayyy! Syukur Alhamdulillah. Masih lagi bernafas sehingga hari ni. :) Terima kasih kepada sesiapa yang wish tak kira kat laman sosial, blog atau telefon. hee Terima kasih banyak-banyak. hehe. Yeay I'm 23 now. hahahahaa Header & beberapa benda telah diubah suai sempena birthday & sempena tahun 2015 ubah nama blog kepada RAFZAN TOMOMI STORY '14 kepada RAFZAN TOMOMI STORY '15. hee Selamat Hari lahir untuk diri sendiri dan Selamat tahun baru 2015! 



December 31, 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Debaran birthday saya kian terasa *ceh ceh ceh* haha Lebih kurang sehari dua lagi je ni. 2014 akan meninggalkan kita dan semestinya semua orang tak sabar nak cuti tahun baru 2015 kan? haha Tahun sepanjang 2014 menyaksikan pelbagai perkara yang berlaku dan saya mendoakan tahun 2015 lebih baik dari tahun 2014. Okeylah setiap tahun saya akan buat #throwback post untuk tengok balik apa yang berlaku sepanjang 2014 bersama saya . Jom teruskan membaca! :)

BEST 2014 MOMENTS


Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Debaran birthday saya kian terasa *ceh ceh ceh* haha Lebih kurang sehari dua lagi je ni. 2014 akan meninggalkan kita dan semestinya semua orang tak sabar nak cuti tahun baru 2015 kan? haha Tahun sepanjang 2014 menyaksikan pelbagai perkara yang berlaku dan saya mendoakan tahun 2015 lebih baik dari tahun 2014. Okeylah setiap tahun saya akan buat #throwback post untuk tengok balik apa yang berlaku sepanjang 2014 bersama saya . Jom teruskan membaca! :)

December 29, 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Hari ini Sabtu, 27 Disember 2014. 5 hari lagi kita akan meninggalkan tahun 2014 dan masuk ke tahun 2015. Wahh~ cepatnyaa.. >,,< Entri kal ini nak sembang pasal AZAM 2015. Hujung tahun mesti ramai bajet-bajet nak berazam kan? Saya pon sama hahahaa *Just for fun gitu* Korang dah pasang belum azam untuk tahun 2015 ni? Tahun lepas lupa pulak nak pasang azam hahahaha :p Selalunya azam setiap tahun same je dari sebelum-sebelumnya. hahaa 

01 Kurus?!
Azam ni setiap tahun wujud je dalam list azam. Ada cuba buat tapi lepas raya memang tak boleh tahan weh! haha Jadi tahun depan insyaAllah akan cuba lagi, tak mengalah gitu. haha Kalau tak kurus jugak, kite renew lagi. haha

02 Kumpul & Kumpul Duit Lagi
Azam ni wujud selepas dah bekerja. Kebelakangan ni agak boros ke arah hiburan dan makanan, diharapkan dapatlah kurangkan lepas ni. ahaha Jom kumpul duit lagi! Yeahh.. kumpul duit untuk masa depan dengan enjoy sekali. teeheee...

03 Travel ke Luar Negara
Benda ni paling nak sangat buat, sebab bila lagi kan nak enjoy dengan duit sendiri? Yang ni bukanlah azam pon tapi lebih pada impian. Harap apa yang dirancangkan akan terlaksana. InsyaAllah. ^__^

04 ?
dan beberapa azam lagi yang saya rasa biarlah saya je tahu. haha Jika sempat melunaskan azam-azam ni alhamdulillah, kalau tak sempat, b/p tahun depan je la ye kawan-kawan. hee okeylah birthday saya akan tiba dalam masa 4 hari lagi. Sakan betul saya dok countdown. hahaha Okeylah sampai disini entri kali ni, jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum dan Bye Bye :)

p/s : #prayforpantaitimur #doauntukmangsabanjir


AZAM 2015


Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Hari ini Sabtu, 27 Disember 2014. 5 hari lagi kita akan meninggalkan tahun 2014 dan masuk ke tahun 2015. Wahh~ cepatnyaa.. >,,< Entri kal ini nak sembang pasal AZAM 2015. Hujung tahun mesti ramai bajet-bajet nak berazam kan? Saya pon sama hahahaa *Just for fun gitu* Korang dah pasang belum azam untuk tahun 2015 ni? Tahun lepas lupa pulak nak pasang azam hahahaha :p Selalunya azam setiap tahun same je dari sebelum-sebelumnya. hahaa 

01 Kurus?!
Azam ni setiap tahun wujud je dalam list azam. Ada cuba buat tapi lepas raya memang tak boleh tahan weh! haha Jadi tahun depan insyaAllah akan cuba lagi, tak mengalah gitu. haha Kalau tak kurus jugak, kite renew lagi. haha

02 Kumpul & Kumpul Duit Lagi
Azam ni wujud selepas dah bekerja. Kebelakangan ni agak boros ke arah hiburan dan makanan, diharapkan dapatlah kurangkan lepas ni. ahaha Jom kumpul duit lagi! Yeahh.. kumpul duit untuk masa depan dengan enjoy sekali. teeheee...

03 Travel ke Luar Negara
Benda ni paling nak sangat buat, sebab bila lagi kan nak enjoy dengan duit sendiri? Yang ni bukanlah azam pon tapi lebih pada impian. Harap apa yang dirancangkan akan terlaksana. InsyaAllah. ^__^

04 ?
dan beberapa azam lagi yang saya rasa biarlah saya je tahu. haha Jika sempat melunaskan azam-azam ni alhamdulillah, kalau tak sempat, b/p tahun depan je la ye kawan-kawan. hee okeylah birthday saya akan tiba dalam masa 4 hari lagi. Sakan betul saya dok countdown. hahaha Okeylah sampai disini entri kali ni, jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum dan Bye Bye :)

p/s : #prayforpantaitimur #doauntukmangsabanjir


December 27, 2014

Assalamualaikum & Salam sejahtera guys! Hari ni Khamis, 25 Disember 2014, for sure mesti ramai cuti hari ni sebab hari ni cuti umum. Haa okeylah, 2 hari lepas saya ada update pasal BEST 2014 SONGS, kali ni nak buat BEST 2014 MOVIE! Since tahun ni aktif mengreview filem , so boleh lerr buat kan. Saya menyenarai sebanyak 10 filem yang saya rasa menarik bagi saya. Segala keputusan adalah muktamad dan mengikut selera tekak saya. hahaa Check it out!

BEST 2014 MOVIE


Assalamualaikum & Salam sejahtera guys! Hari ni Khamis, 25 Disember 2014, for sure mesti ramai cuti hari ni sebab hari ni cuti umum. Haa okeylah, 2 hari lepas saya ada update pasal BEST 2014 SONGS, kali ni nak buat BEST 2014 MOVIE! Since tahun ni aktif mengreview filem , so boleh lerr buat kan. Saya menyenarai sebanyak 10 filem yang saya rasa menarik bagi saya. Segala keputusan adalah muktamad dan mengikut selera tekak saya. hahaa Check it out!

December 25, 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni Selasa, 23 Disember 2014 , dah start buat countdown untuk upcoming birthday dan tahun baru 2015! Super duper teruja! Korang jenguk la page ni >>#TB ada special countdown untuk birthday sendiri hahah Just for fun! Okeylah memandangkan tahun 2014 bakal melabuhkan tirainya beberapa hari sahaja lagi, jadi saya akan post beberapa LAGU TERBEST 2014 pilihan saya. Dalam banyak-banyak lagu, saya dah senaraikan sebanyak TOP 20 ! hee Pilhan saya adalah muktamad dan mengikut kehendak tekak sendiri. hahaha Hampir 3 hari jugak nak siapkan entri ni, bukan main lagi kan? hahaa So Check it out!


BEST 2014 SONGS


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni Selasa, 23 Disember 2014 , dah start buat countdown untuk upcoming birthday dan tahun baru 2015! Super duper teruja! Korang jenguk la page ni >>#TB ada special countdown untuk birthday sendiri hahah Just for fun! Okeylah memandangkan tahun 2014 bakal melabuhkan tirainya beberapa hari sahaja lagi, jadi saya akan post beberapa LAGU TERBEST 2014 pilihan saya. Dalam banyak-banyak lagu, saya dah senaraikan sebanyak TOP 20 ! hee Pilhan saya adalah muktamad dan mengikut kehendak tekak sendiri. hahaha Hampir 3 hari jugak nak siapkan entri ni, bukan main lagi kan? hahaa So Check it out!


December 23, 2014