Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada uols yang sedang membaca. Hari ini Ramadan ke-12 dan merupakan hari ke-12 kita dah berpuasa. So how? Masih penuh? hahaha Harap penuh okey. Kalau bulan puasa ni, mesti ada orang ajak berbuka luar. So semalam saya berbuka dengan kawan saya yang dah lama tak jumpa. Ein dah jumpa bulan lepas tapi Wawa rasanya dah lama tak jumpa, now dia busy dengan Busines Online dia, Wawa Colours.  So kepada girls yang berminat beli pakaian ke kasut ke secara online like la page tu okey. 



Kami bertemu jam 2 petang, Ein amek saya. Lepas tu, kami tunggu Riny (kawan Wawa) sebab nak berbuka sekali. hee Destinasi pertama adalah shopping complex, Wawa & Riny nak beli baju. Lama jugak diorang pilih baju. hahaha Dalam pukul 5.30 baru keluar. Kami tak tahu nak makan kat mana? Adelah dalam sejam lebih, Ein bawak pergi One Utama. Dah sampai ramai gile orang. Kedai makan semua full so kami pon terpaksa berbuka minum air dulu. Lepas tu kami ke Pizza Hut dalam pukul 8 lebih. Orang dah tak ramai, so senang sikit. Alhamdulillah. semua dah selamat. Terima kasih kepada Ein, Wawa dan Riny sebab sudi berbuka bersama saya. hehe So jom tengok kami makan masa berbuka ni. haha :

mari makan. hehe

Kusyuk pilih menu. haha

Soup. sedapp :3 

a pizza!! :D

Ein nak potong Pizza :D

Saya potong pizza. nyum nyum :3

Pizza!

Sekeping je gambar dengan Riny hahah

Sampai disini dulu entri kali ini. Next week ada 3 temujanji Jumaat, Sabtu dan Ahad. So stay tuned kalau nak tahu dengan siapa saya berbuka. *dah macam rancangan makan-makan pulak haha* Yeayy Jumpa dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye. xoxo. haha

Buono - Our Songs

BUKA PUASA #1 - EIN & WAWA 20.07.2013

Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada uols yang sedang membaca. Hari ini Ramadan ke-12 dan merupakan hari ke-12 kita dah berpuasa. So how? Masih penuh? hahaha Harap penuh okey. Kalau bulan puasa ni, mesti ada orang ajak berbuka luar. So semalam saya berbuka dengan kawan saya yang dah lama tak jumpa. Ein dah jumpa bulan lepas tapi Wawa rasanya dah lama tak jumpa, now dia busy dengan Busines Online dia, Wawa Colours.  So kepada girls yang berminat beli pakaian ke kasut ke secara online like la page tu okey. 



Kami bertemu jam 2 petang, Ein amek saya. Lepas tu, kami tunggu Riny (kawan Wawa) sebab nak berbuka sekali. hee Destinasi pertama adalah shopping complex, Wawa & Riny nak beli baju. Lama jugak diorang pilih baju. hahaha Dalam pukul 5.30 baru keluar. Kami tak tahu nak makan kat mana? Adelah dalam sejam lebih, Ein bawak pergi One Utama. Dah sampai ramai gile orang. Kedai makan semua full so kami pon terpaksa berbuka minum air dulu. Lepas tu kami ke Pizza Hut dalam pukul 8 lebih. Orang dah tak ramai, so senang sikit. Alhamdulillah. semua dah selamat. Terima kasih kepada Ein, Wawa dan Riny sebab sudi berbuka bersama saya. hehe So jom tengok kami makan masa berbuka ni. haha :

mari makan. hehe

Kusyuk pilih menu. haha

Soup. sedapp :3 

a pizza!! :D

Ein nak potong Pizza :D

Saya potong pizza. nyum nyum :3

Pizza!

Sekeping je gambar dengan Riny hahah

Sampai disini dulu entri kali ini. Next week ada 3 temujanji Jumaat, Sabtu dan Ahad. So stay tuned kalau nak tahu dengan siapa saya berbuka. *dah macam rancangan makan-makan pulak haha* Yeayy Jumpa dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye. xoxo. haha

Buono - Our Songs

July 21, 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Ramadan bagi sesiapa yang sedang berpuasa. Alhamdulillah dah masuk hari ke-8 kita dalam bulan Ramadan. Puasa setakat ni penuh tak? InsyaAllah mesti penuh lah! hehe Alhamdulillah saya masih lagi berpuasa penuh setakat ni. Masa berbuka kali ini tak macam tahun-tahun lepas, beli yang mana perlu je untuk makan. Alhamdulillah dapat berbuka dengan 1 family penuh hari Ahad lepas. memang riuh! hhehehe Biasalah minggu pertama, muka kepenatan memang tak boleh lari. Harap minggu ini lebih best dan seronok! yeayy Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa dientri seterusnya. Assalamualaikum & bye bye :)

Hello! Pro Kenshuusei - Ten Made Nobore!


PUASA MINGGU #1


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Ramadan bagi sesiapa yang sedang berpuasa. Alhamdulillah dah masuk hari ke-8 kita dalam bulan Ramadan. Puasa setakat ni penuh tak? InsyaAllah mesti penuh lah! hehe Alhamdulillah saya masih lagi berpuasa penuh setakat ni. Masa berbuka kali ini tak macam tahun-tahun lepas, beli yang mana perlu je untuk makan. Alhamdulillah dapat berbuka dengan 1 family penuh hari Ahad lepas. memang riuh! hhehehe Biasalah minggu pertama, muka kepenatan memang tak boleh lari. Harap minggu ini lebih best dan seronok! yeayy Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa dientri seterusnya. Assalamualaikum & bye bye :)

Hello! Pro Kenshuusei - Ten Made Nobore!


July 17, 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang yang sedang membaca. Apa khabar? Hari ini dah masuk hari ke-6 kita berpuasa kan? Macam mana? Harap semuanya masih penuh. hehe Okeylah saje saje nak update, sekarang kat Instagram dengan Twitter dok sibuk pasal hash tag #throwback. So saya tak ketinggalan nak post jugak. hehehe Al maklumlah baru ada instagram awal tahun 2013 so gambar-gambar 2012 dan sebelumnya pasti tiada. Jom jenguk-jenguk instagram saya. 


  

  

  

  

Banyak lagi nak diupdate dalam insta tu, tunggu masa je ni. hahah Okeylah Ada 24 hari lagi nak beraya ni, jangan lupa berpuasa tau. Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

°C-ute - Kanashiki Amefuri

°C-ute - Adam to Eve no Dilemma

#THROWBACK


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang yang sedang membaca. Apa khabar? Hari ini dah masuk hari ke-6 kita berpuasa kan? Macam mana? Harap semuanya masih penuh. hehe Okeylah saje saje nak update, sekarang kat Instagram dengan Twitter dok sibuk pasal hash tag #throwback. So saya tak ketinggalan nak post jugak. hehehe Al maklumlah baru ada instagram awal tahun 2013 so gambar-gambar 2012 dan sebelumnya pasti tiada. Jom jenguk-jenguk instagram saya. 


  

  

  

  

Banyak lagi nak diupdate dalam insta tu, tunggu masa je ni. hahah Okeylah Ada 24 hari lagi nak beraya ni, jangan lupa berpuasa tau. Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye. :)

°C-ute - Kanashiki Amefuri

°C-ute - Adam to Eve no Dilemma
July 15, 2013

Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada anda, anda dan anda! hehe Apa khabar? dah seminggu tak update blog actually. Banyak hal nak settlekan. hehe Hari ini 10 Julai 2013 bersamaan 1 Ramadan 1434H. So Selamat berpuasa semua! hehe Puasa tahun ni macam ecxited! mesti best. Semoga puasa ini dapat mengurangkan berat badan. InsyaAllah~ hehehe  Harap korang pon sama jugak okey. Pasal tema blog pulak, kali ni fefeeling bulan puasa. Ade la bintang-bintang. Header tu macam biasa muka crop pakai badan kartun. Hope korang suka akannya hahaha Okeylah jumpa lagi dientri seterusnya. Selamat berpuasa untuk korang! Assalamualaikum & Bye Bye :)


RAMADAN 1434H


Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada anda, anda dan anda! hehe Apa khabar? dah seminggu tak update blog actually. Banyak hal nak settlekan. hehe Hari ini 10 Julai 2013 bersamaan 1 Ramadan 1434H. So Selamat berpuasa semua! hehe Puasa tahun ni macam ecxited! mesti best. Semoga puasa ini dapat mengurangkan berat badan. InsyaAllah~ hehehe  Harap korang pon sama jugak okey. Pasal tema blog pulak, kali ni fefeeling bulan puasa. Ade la bintang-bintang. Header tu macam biasa muka crop pakai badan kartun. Hope korang suka akannya hahaha Okeylah jumpa lagi dientri seterusnya. Selamat berpuasa untuk korang! Assalamualaikum & Bye Bye :)


July 10, 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera uols! Selamat Hari isnin! hehe Hari ini dah masuk la bulan Julai. Mesti semua orang tak sabar sabar nak tunggu puasa ni. Hee Diharapkan semoga Julai ini lebik baik dari sebelum-sebelumnya. Wishlist untuk Julai ini tak banyak rasanya. Harap-harap tercapailah hendaknya. Haa lagi satu 10 Julai ini wajah blog ni akan bertukar baru. Yang pastinya mesti ada kaitan dengan bulan puasa kan. hehe So stay tune okey. harap korang sedang excited! hahaha Okeylah puasa baik-baik tau jangan ponteng-ponteng. Sebelum korang beredar jom layan 2 lagu terbaru dari kumpulan J-pop, S.mileage yang CD-nya akan direleasekan pada 03 Julai ini. hehe Assalamualaikum & Bye bye :) 

S/mileage - Atarashii Watashi ni Nare! 

S/mileage - Yattaruchan

JULY ✿


Assalamualaikum & Salam Sejahtera uols! Selamat Hari isnin! hehe Hari ini dah masuk la bulan Julai. Mesti semua orang tak sabar sabar nak tunggu puasa ni. Hee Diharapkan semoga Julai ini lebik baik dari sebelum-sebelumnya. Wishlist untuk Julai ini tak banyak rasanya. Harap-harap tercapailah hendaknya. Haa lagi satu 10 Julai ini wajah blog ni akan bertukar baru. Yang pastinya mesti ada kaitan dengan bulan puasa kan. hehe So stay tune okey. harap korang sedang excited! hahaha Okeylah puasa baik-baik tau jangan ponteng-ponteng. Sebelum korang beredar jom layan 2 lagu terbaru dari kumpulan J-pop, S.mileage yang CD-nya akan direleasekan pada 03 Julai ini. hehe Assalamualaikum & Bye bye :) 

S/mileage - Atarashii Watashi ni Nare! 

S/mileage - Yattaruchan

July 01, 2013