Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca dan pengikut setia blog ini. :) Selamat Hari Isnin! Hari ini saya nak update pasal hadiah hari jadi saya. Tinggal beberapa hari je lagi. Tapi dah daapt hadiah. Alhamdulillah hehehe :) Terima kasih. Jom tengok hadiah-hadiah saya. :)

Hadiah-Hadiah :)

The Sweetest Gift
Kad ni idea kak Nad. Saya sangat suka kad ini. hehehhee Terima kasih :D

Unexpected Gift
Serius. Tak sangka dapat beg. Ingatkan dapat baju. hehehe :')

Oh!
Saya beli album ini hahahaa sebahagian dari hadiah. :)

HOOT
Ini pun saya beli jugak hehe tapi tak sangka dapat 18 fotokad :D Excited!

I Got A Boy "Tiffany" Teaser Image


Saya sangat teruja dengan semua hadiah-hadiah di atas. Terima kasih :') Tinggal lagi 7 hari lagi. hee Okeylah sampai disini entri saya. jumpa di entri seterusnya. Sebelum "close" jom layan lagu dari GIRLS' GENERATION - HOOT. Enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye! :)

EARLY GIFT

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca dan pengikut setia blog ini. :) Selamat Hari Isnin! Hari ini saya nak update pasal hadiah hari jadi saya. Tinggal beberapa hari je lagi. Tapi dah daapt hadiah. Alhamdulillah hehehe :) Terima kasih. Jom tengok hadiah-hadiah saya. :)

Hadiah-Hadiah :)

The Sweetest Gift
Kad ni idea kak Nad. Saya sangat suka kad ini. hehehhee Terima kasih :D

Unexpected Gift
Serius. Tak sangka dapat beg. Ingatkan dapat baju. hehehe :')

Oh!
Saya beli album ini hahahaa sebahagian dari hadiah. :)

HOOT
Ini pun saya beli jugak hehe tapi tak sangka dapat 18 fotokad :D Excited!

I Got A Boy "Tiffany" Teaser Image


Saya sangat teruja dengan semua hadiah-hadiah di atas. Terima kasih :') Tinggal lagi 7 hari lagi. hee Okeylah sampai disini entri saya. jumpa di entri seterusnya. Sebelum "close" jom layan lagu dari GIRLS' GENERATION - HOOT. Enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye! :)

December 24, 2012

Assaalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada Pembaca dan Pengikut Setia Blog ni. Hari ni saya nak post pasal Makan Tengah Hari bersama rakan seunit saya. Sebenarnya ini majlis makan Akhir Tahun kami heheh dan Majlis Perpisahan Hafeezzat (Pijat) yang akan sambung belajar dan tak bekerja dah kat situ. hee Saya dapat hadiah yeayyy hehhehe...

Tempat : Hotel Cititel, Mid Valley
Tarikh : 18 Disember 2012
Masa : 12.00 tengah hari

Kak Siti & Kak Ros. 

Dessert I. 

Hadiah untuk Dessert II. 


Meh melantakk haaha

Excited kak Sya. haha 

Sementara tunggu bos. 

ABC Kak Siti. 

Hadiah untuk Kak Nad. 

Muka kenyang. haha 


Hadiah untuk Kak Ani.

Hadiah untuk Kak Zah.

Hadiah untuk saya. yeayy

Hadiah untuk Kak Zila. 

Hadiah untuk Encik Zam. 

Hadiah untuk Kak Sya.

Hadiah untuk Pijat. bye pijat!! haha  

Hadiah untuk Kak Siti.  

Hadiah untuk Kak Ros. 

Hadiah untuk Encik Boss kite.

 Antara anggota unit RTM Online.


I Got A Boy "Seo Hyun" Teaser Image


LUNCH WITH OFFICEMATE


Assaalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada Pembaca dan Pengikut Setia Blog ni. Hari ni saya nak post pasal Makan Tengah Hari bersama rakan seunit saya. Sebenarnya ini majlis makan Akhir Tahun kami heheh dan Majlis Perpisahan Hafeezzat (Pijat) yang akan sambung belajar dan tak bekerja dah kat situ. hee Saya dapat hadiah yeayyy hehhehe...

Tempat : Hotel Cititel, Mid Valley
Tarikh : 18 Disember 2012
Masa : 12.00 tengah hari

Kak Siti & Kak Ros. 

Dessert I. 

Hadiah untuk Dessert II. 


Meh melantakk haaha

Excited kak Sya. haha 

Sementara tunggu bos. 

ABC Kak Siti. 

Hadiah untuk Kak Nad. 

Muka kenyang. haha 


Hadiah untuk Kak Ani.

Hadiah untuk Kak Zah.

Hadiah untuk saya. yeayy

Hadiah untuk Kak Zila. 

Hadiah untuk Encik Zam. 

Hadiah untuk Kak Sya.

Hadiah untuk Pijat. bye pijat!! haha  

Hadiah untuk Kak Siti.  

Hadiah untuk Kak Ros. 

Hadiah untuk Encik Boss kite.

 Antara anggota unit RTM Online.


I Got A Boy "Seo Hyun" Teaser Image


December 23, 2012


Assaalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada Pembaca dan Pengikut Setia Blog ni. Apa khabar? Harap semuanya baik-baik belaka. Tahun 2012 bakal melabuhkan tirainya tak lama lagi, tahun 2013 pulak datang. hehe. Seperti yang dicerita pada entri sebelum ini, atas sebab tertentu plan untuk 10 entri telah dibatalkan. Harap maklum.

I Got A Boy



GIRLS' GENERATION akan mereleasekan album korea ke-4 yang berjudul "I Got A Boy" pada 01.01.2013. Ini merupakan comeback selepas album ke-3, "The Boys" pada tahun 2011. Saya sangat excited! :D Preview ni baru di release semalam. Teaser image pertama yang dikeluarkan ialah Heoyeon (gambar diatas sekali). Konsep album ini mungkin macam funky-funky sikit. hee Saya akan update setiap hari untuk teaser image :)



Dancing Queen


"Dancing Queen" ialah single terbaru dari GIRLS' GENERATION. Single ini baru je di releasekan semalam melalui I-tunes. Kalau korang nak tahu, arrangement asal lagu ini adalah lagu "Mercy" nyanyian Duffy. Kalau tengok muzik video lagu ni, rasenya dah lama diorang ni buat klip video ni. Selepas sehari muzik video ini dikeluarkan, telah mendapat sebanyak 1,500,000++ viewers. Wow! heheee

9 hari lagi...

Yup! 9 Hari Lagi. 21 tahun menanti. Hee Dah boleh mengundi rasenya. hehehe. Dah besar dah awak ye Rafzan. Tak sabarnya! Actually ade lagi yang mengadu pasal saya update countdown, kalau awak tak suka awak remove je saya. Saya tak ganggu awak pon. hahaha okey :)

Sampai disini dahulu. Saya super excited untuk album ini dan saya dah pre-order dah album ni. hehehe Sebelum "close" jom layan lagu dari GIRLS' GENERATION - "Dancing Queen". Assalamualaikum & Bye bye :)

I GOT A BOY



Assaalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada Pembaca dan Pengikut Setia Blog ni. Apa khabar? Harap semuanya baik-baik belaka. Tahun 2012 bakal melabuhkan tirainya tak lama lagi, tahun 2013 pulak datang. hehe. Seperti yang dicerita pada entri sebelum ini, atas sebab tertentu plan untuk 10 entri telah dibatalkan. Harap maklum.

I Got A Boy



GIRLS' GENERATION akan mereleasekan album korea ke-4 yang berjudul "I Got A Boy" pada 01.01.2013. Ini merupakan comeback selepas album ke-3, "The Boys" pada tahun 2011. Saya sangat excited! :D Preview ni baru di release semalam. Teaser image pertama yang dikeluarkan ialah Heoyeon (gambar diatas sekali). Konsep album ini mungkin macam funky-funky sikit. hee Saya akan update setiap hari untuk teaser image :)



Dancing Queen


"Dancing Queen" ialah single terbaru dari GIRLS' GENERATION. Single ini baru je di releasekan semalam melalui I-tunes. Kalau korang nak tahu, arrangement asal lagu ini adalah lagu "Mercy" nyanyian Duffy. Kalau tengok muzik video lagu ni, rasenya dah lama diorang ni buat klip video ni. Selepas sehari muzik video ini dikeluarkan, telah mendapat sebanyak 1,500,000++ viewers. Wow! heheee

9 hari lagi...

Yup! 9 Hari Lagi. 21 tahun menanti. Hee Dah boleh mengundi rasenya. hehehe. Dah besar dah awak ye Rafzan. Tak sabarnya! Actually ade lagi yang mengadu pasal saya update countdown, kalau awak tak suka awak remove je saya. Saya tak ganggu awak pon. hahaha okey :)

Sampai disini dahulu. Saya super excited untuk album ini dan saya dah pre-order dah album ni. hehehe Sebelum "close" jom layan lagu dari GIRLS' GENERATION - "Dancing Queen". Assalamualaikum & Bye bye :)

December 22, 2012

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada Pembaca dan Pengikut setia blog saya. Apa khabar? Dah seminggu tak post sebab sibuk dengan kerja dan 10 entri akan datang? Apa itu 10 entri akan datang? Nantikannya di entri pertama Sabtu ni! :)

Pitch Perfect

Sabtu lepas pergi tengok wayang. Tak tahu nak tengok cerita apa. Jadi kami menonton cerita "Pitch Perfect". Satu lagi cerita yang tak expect nak tengok. Bagi saya sangat best. Cerita dia ala-ala Glee. Nyanyi-nyanyi macam tu. Rasenye cerita ni dah keluar bulan lepas tapi baru tengok hehehe. Saya tertarik dengan jalan ceritanya yang best. You Must See! hehee Bintang : 4.5/5 Bintang :D

20.12.2012

Satu lagi tarikh cantik untuk bulan Disember ini. hee 20 Disember 2012. Ingat masa kelas DAV (Sir AO) , 20.10.2010, mase tu dalam kelas. Tetibe Sir AO nak tangkap gambar dengan kami hehehe Kenangan untuk tarikh cantik ini ialah kerja. :P sama macam 12.12.2012 hari tu :)

12 Hari Lagi...

Yup, 12 hari lagi untuk hari lahir ke-21 saya. Apa yang akan terjadi 31 Disember? Hee Sangat excited nak tahu ni hehehe Hope perkara-perkara baik berlaku :) 

Sampai disini je la dulu entri ini. Jangan lupa pukul 9 pagi Sabtu ini ada special post pasal 10 post berturut-turut. Jangan lupa okey! Sebelum "close" jom layan lagu dari OST Pitch Perfect - Just The Way You Are by  The Barden Bellas. Enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye. :)

PITCH PERFECT


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada Pembaca dan Pengikut setia blog saya. Apa khabar? Dah seminggu tak post sebab sibuk dengan kerja dan 10 entri akan datang? Apa itu 10 entri akan datang? Nantikannya di entri pertama Sabtu ni! :)

Pitch Perfect

Sabtu lepas pergi tengok wayang. Tak tahu nak tengok cerita apa. Jadi kami menonton cerita "Pitch Perfect". Satu lagi cerita yang tak expect nak tengok. Bagi saya sangat best. Cerita dia ala-ala Glee. Nyanyi-nyanyi macam tu. Rasenye cerita ni dah keluar bulan lepas tapi baru tengok hehehe. Saya tertarik dengan jalan ceritanya yang best. You Must See! hehee Bintang : 4.5/5 Bintang :D

20.12.2012

Satu lagi tarikh cantik untuk bulan Disember ini. hee 20 Disember 2012. Ingat masa kelas DAV (Sir AO) , 20.10.2010, mase tu dalam kelas. Tetibe Sir AO nak tangkap gambar dengan kami hehehe Kenangan untuk tarikh cantik ini ialah kerja. :P sama macam 12.12.2012 hari tu :)

12 Hari Lagi...

Yup, 12 hari lagi untuk hari lahir ke-21 saya. Apa yang akan terjadi 31 Disember? Hee Sangat excited nak tahu ni hehehe Hope perkara-perkara baik berlaku :) 

Sampai disini je la dulu entri ini. Jangan lupa pukul 9 pagi Sabtu ini ada special post pasal 10 post berturut-turut. Jangan lupa okey! Sebelum "close" jom layan lagu dari OST Pitch Perfect - Just The Way You Are by  The Barden Bellas. Enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye. :)

December 20, 2012


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca & pengikut setia blog ini. Semalm dah update hari ini update lagi. hehe Hari ini 12 Disember 2012 . Kepada sesiapa yang sambut hari lahir hari ini Selamat Hari Lahir!!! :D

Menghitung hari lagi dan lagi...

Tinggal lagi 18 hari sahaja lagi nak meninggalkan usia 20 tahun. Bila dah masuk 21 tahun , maksudnya saya dah dewasa. Apa??! hahaha Tak sabarnya. hee :)

Morning Musume New Single, "Help Me!!"


Kumpulan Idol kesukaan saya, Morning Musume. akan mereleasekan single ke-52 mereka, "Help Me!!" pada 23 Januari 2012 (yes! bulan depan). Ini merupakan kemunculan single pertama bersama Oda Sakura, anggota generasi ke-11. Tak sabarnya!! :D






*Klik gambar untuk lebih jelas*

12.12.2012

Mesti ramai diantara korang tertunggu-tunggu hari ni kan? Hehe. Cantik tarikh hari ni. hee Pastinya tarikh ini menjadi rebutan semua orang seperti mereka yang nak kahwin, buat sesuatu untuk kenangan pada tarikh ini, bercinta dan sebagainya. Kenangan saya pada 12 Disember 2012 ni ialah kerja! hahaha *gelak besar~*

Sampai disini sahaja entri kali ini. Kita jumpa lagi di entri seterusnya. Sebelum tu jom layan lagu dari Mano Erina - NEXT MY SELF yang singlenya release hari ini. enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye.

12 DECEMBER 2012



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca & pengikut setia blog ini. Semalm dah update hari ini update lagi. hehe Hari ini 12 Disember 2012 . Kepada sesiapa yang sambut hari lahir hari ini Selamat Hari Lahir!!! :D

Menghitung hari lagi dan lagi...

Tinggal lagi 18 hari sahaja lagi nak meninggalkan usia 20 tahun. Bila dah masuk 21 tahun , maksudnya saya dah dewasa. Apa??! hahaha Tak sabarnya. hee :)

Morning Musume New Single, "Help Me!!"


Kumpulan Idol kesukaan saya, Morning Musume. akan mereleasekan single ke-52 mereka, "Help Me!!" pada 23 Januari 2012 (yes! bulan depan). Ini merupakan kemunculan single pertama bersama Oda Sakura, anggota generasi ke-11. Tak sabarnya!! :D






*Klik gambar untuk lebih jelas*

12.12.2012

Mesti ramai diantara korang tertunggu-tunggu hari ni kan? Hehe. Cantik tarikh hari ni. hee Pastinya tarikh ini menjadi rebutan semua orang seperti mereka yang nak kahwin, buat sesuatu untuk kenangan pada tarikh ini, bercinta dan sebagainya. Kenangan saya pada 12 Disember 2012 ni ialah kerja! hahaha *gelak besar~*

Sampai disini sahaja entri kali ini. Kita jumpa lagi di entri seterusnya. Sebelum tu jom layan lagu dari Mano Erina - NEXT MY SELF yang singlenya release hari ini. enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye.

December 12, 2012