comeback

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang. Today is a day to reveal! Amboi berbahasa omputeh pulak kite kan? hahaha Hari ini hari Jumaat, 14 Februari 2014 tema blog sudah pon berubah! hee Terima kasih kepada siapa yang menunggu saat ini. hehe 


Theme Update!

Yeahhh *tepuk tangan* akhirnya edit jugak blog ni. Alhamdulillah. Tema kali ini agak pelik kan? Tema dia "Point by Point" hahaha Sebenarnya tema sebegini diinspirasikan dari litar elektrik. Siapa ada belajar subjek Sains kat sekolah mesti tahu. hahahhaa Maybe pernah nampak design sebegini tapi saya tak tahu sangat nama dia. hee  Tarikh asal update tema blog ni pada Mac 2014 , tapi sebab dapat ilham baru so saya cepat-cepat "create" sesuatu yang belum pernah saya cuba. hee Harap korang semua suka. ^___^ v

Girls' Generation Comeback Teaser #1 : Yoona


Gambar promo solo Girls' Generation dah ada dekat official website mereka. Gambar pertama ni featuring Yoona. Yoona sedang memegang jantung kot. pape pon kene tunggu! hee Girls' Generation akan kembali (comeback) pada 19 Februari 2014 dengan lagu "Mr. Mr.". Perlu tunggu lagi ni! hee Okeylah sampai disini dulu isi kandungan blog kali ini. Jumpa dientri seterusnya. Mungkin esok? hahaha Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ v


S.M. THE BALLAD - BREATH

February 14, 2014

BLOG THEME UPDATED!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang. Today is a day to reveal! Amboi berbahasa omputeh pulak kite kan? hahaha Hari ini hari Jumaat, 14 Februari 2014 tema blog sudah pon berubah! hee Terima kasih kepada siapa yang menunggu saat ini. hehe 


Theme Update!

Yeahhh *tepuk tangan* akhirnya edit jugak blog ni. Alhamdulillah. Tema kali ini agak pelik kan? Tema dia "Point by Point" hahaha Sebenarnya tema sebegini diinspirasikan dari litar elektrik. Siapa ada belajar subjek Sains kat sekolah mesti tahu. hahahhaa Maybe pernah nampak design sebegini tapi saya tak tahu sangat nama dia. hee  Tarikh asal update tema blog ni pada Mac 2014 , tapi sebab dapat ilham baru so saya cepat-cepat "create" sesuatu yang belum pernah saya cuba. hee Harap korang semua suka. ^___^ v

Girls' Generation Comeback Teaser #1 : Yoona


Gambar promo solo Girls' Generation dah ada dekat official website mereka. Gambar pertama ni featuring Yoona. Yoona sedang memegang jantung kot. pape pon kene tunggu! hee Girls' Generation akan kembali (comeback) pada 19 Februari 2014 dengan lagu "Mr. Mr.". Perlu tunggu lagi ni! hee Okeylah sampai disini dulu isi kandungan blog kali ini. Jumpa dientri seterusnya. Mungkin esok? hahaha Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ v


S.M. THE BALLAD - BREATH


Sebelum tu sila like page saya dulu. hahaa (Klik Sini)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Hari ini dah masuk Ramadan yang ke-15. Kita dah melepasi 2 minggu bulan Ramadan. yeayy *tepuk-tepuk tangan* Dah tak nak tanya penuh ke tidak sebab korang mesti puasa penuh lah! hehe Ramadan minggu ke-2 ni alhamdulillah masih lagi penuh dan berjaya dilalui dengan baik. haha Mostly buka puasa kat rumah dan sabtu lepas first time la berbuka luar (untuk Ramadan kali ni :P). Ramadan kali ni tugas saya beli kuih je kat Bazaar Ramadan kat bawah rumah tu. Selalu beli kuih gelang, Seri Muka dan kuih Lapis. hahha Memang berhantu la cerita dia. hehe

f(x) - Rum Pum Pum Pum Teaser

Tetibe nak selit sikit. haha Khas buat peminat K-pop, kumpulan f(x) akan mereleasekan album studio ke-2, "Pink Tape" pada 29 Julai 2013. Serius teruja dengan comeback diorang. Kat atas tu ade teaser klip video Rum Pum Pum Pum yang akan dimuatkan dalam album diorang nanti. Nie ade gambar teaser untuk album ni : 


Luna

Victoria

 Amber

Sulli

Krystal

Okeylah itu sahaja untuk entri kali ini. Apa yang akan terjadi untuk Minggu ke-3 Ramadan. Stay tuned! Minggu ni banyak jugak buka puasa kat luar. heehe Nanti saya update hee Assalamualaikum & Bye Bye :)

f(x) 2nd Album "Pink Tape" Art Film

July 24, 2013

PUASA MINGGU #2


Sebelum tu sila like page saya dulu. hahaa (Klik Sini)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Hari ini dah masuk Ramadan yang ke-15. Kita dah melepasi 2 minggu bulan Ramadan. yeayy *tepuk-tepuk tangan* Dah tak nak tanya penuh ke tidak sebab korang mesti puasa penuh lah! hehe Ramadan minggu ke-2 ni alhamdulillah masih lagi penuh dan berjaya dilalui dengan baik. haha Mostly buka puasa kat rumah dan sabtu lepas first time la berbuka luar (untuk Ramadan kali ni :P). Ramadan kali ni tugas saya beli kuih je kat Bazaar Ramadan kat bawah rumah tu. Selalu beli kuih gelang, Seri Muka dan kuih Lapis. hahha Memang berhantu la cerita dia. hehe

f(x) - Rum Pum Pum Pum Teaser

Tetibe nak selit sikit. haha Khas buat peminat K-pop, kumpulan f(x) akan mereleasekan album studio ke-2, "Pink Tape" pada 29 Julai 2013. Serius teruja dengan comeback diorang. Kat atas tu ade teaser klip video Rum Pum Pum Pum yang akan dimuatkan dalam album diorang nanti. Nie ade gambar teaser untuk album ni : 


Luna

Victoria

 Amber

Sulli

Krystal

Okeylah itu sahaja untuk entri kali ini. Apa yang akan terjadi untuk Minggu ke-3 Ramadan. Stay tuned! Minggu ni banyak jugak buka puasa kat luar. heehe Nanti saya update hee Assalamualaikum & Bye Bye :)

f(x) 2nd Album "Pink Tape" Art Film