Taylor Swift
sekadar gambar hiasan haha

Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Waktu orang ramai sedang tengok Maharaja Lawak Mega 2014, saya sedang update entri ni sambil minum milo panas dan dengar lagu-lagu dari album "1989" kak Taylor Swift. haha Tak tahu kenapa first time dengar lagu "Out Of The Woods", suka sangat-sangat. Mungkin sebab dia lain dari yang lain kot. hehe Baru-baru ni saya dah kembali seaktif mungkin dalam dunia blog ni, dan dulu tak pernah pon join Segmen ke, Blogwalking ke tapi sekarang haa 12 Segmen saya join okey! hahaha Keseronokan join segmen ni, boleh bertukar-tukar link, melawat-lawat dan mengikut-ikut (follow).  Kalau ada Segmen / GA / Blogwalking please bagitahu yer, boleh saya join. Menang kalah tak kisah, janji dapat kenal ramai blogger ^__^ v


Nak cerita jugak, Ahad ni saya dijemput ke Blogger Gathering & Food Review dekat Shah Alam. Ini merupakan kali pertama dalam sejarah hidup saya akan berjumpa blogger lain. Serius, memang sangat nervous! Terfikir-fikir ahahha Saya memang begini, orangnya penuh nervous sekali. hahaha Apepon saya memang teruja nak tunggu Ahad. Wish me luck okey? :D *masih nervous! haha* 

Update 10.2.2015 : alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar. nanti kite update okey ^__^

February 07, 2015

#Sajesaje : Out of the Woods

sekadar gambar hiasan haha

Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Waktu orang ramai sedang tengok Maharaja Lawak Mega 2014, saya sedang update entri ni sambil minum milo panas dan dengar lagu-lagu dari album "1989" kak Taylor Swift. haha Tak tahu kenapa first time dengar lagu "Out Of The Woods", suka sangat-sangat. Mungkin sebab dia lain dari yang lain kot. hehe Baru-baru ni saya dah kembali seaktif mungkin dalam dunia blog ni, dan dulu tak pernah pon join Segmen ke, Blogwalking ke tapi sekarang haa 12 Segmen saya join okey! hahaha Keseronokan join segmen ni, boleh bertukar-tukar link, melawat-lawat dan mengikut-ikut (follow).  Kalau ada Segmen / GA / Blogwalking please bagitahu yer, boleh saya join. Menang kalah tak kisah, janji dapat kenal ramai blogger ^__^ v


Nak cerita jugak, Ahad ni saya dijemput ke Blogger Gathering & Food Review dekat Shah Alam. Ini merupakan kali pertama dalam sejarah hidup saya akan berjumpa blogger lain. Serius, memang sangat nervous! Terfikir-fikir ahahha Saya memang begini, orangnya penuh nervous sekali. hahaha Apepon saya memang teruja nak tunggu Ahad. Wish me luck okey? :D *masih nervous! haha* 

Update 10.2.2015 : alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar. nanti kite update okey ^__^


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni Selasa, 23 Disember 2014 , dah start buat countdown untuk upcoming birthday dan tahun baru 2015! Super duper teruja! Korang jenguk la page ni >>#TB ada special countdown untuk birthday sendiri hahah Just for fun! Okeylah memandangkan tahun 2014 bakal melabuhkan tirainya beberapa hari sahaja lagi, jadi saya akan post beberapa LAGU TERBEST 2014 pilihan saya. Dalam banyak-banyak lagu, saya dah senaraikan sebanyak TOP 20 ! hee Pilhan saya adalah muktamad dan mengikut kehendak tekak sendiri. hahaha Hampir 3 hari jugak nak siapkan entri ni, bukan main lagi kan? hahaa So Check it out!


December 23, 2014

BEST 2014 SONGS


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni Selasa, 23 Disember 2014 , dah start buat countdown untuk upcoming birthday dan tahun baru 2015! Super duper teruja! Korang jenguk la page ni >>#TB ada special countdown untuk birthday sendiri hahah Just for fun! Okeylah memandangkan tahun 2014 bakal melabuhkan tirainya beberapa hari sahaja lagi, jadi saya akan post beberapa LAGU TERBEST 2014 pilihan saya. Dalam banyak-banyak lagu, saya dah senaraikan sebanyak TOP 20 ! hee Pilhan saya adalah muktamad dan mengikut kehendak tekak sendiri. hahaha Hampir 3 hari jugak nak siapkan entri ni, bukan main lagi kan? hahaa So Check it out!