September

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua.. Haiii! Ape khabar? Wahhh dah lama tak update blog ni. Harap korang semua sihat dan ceria-ceria selalu. Beberapa hari ni busy update blog Saya Suka Hello Project dan Saya Suka Girls' Generation. haha

Tema Blog Edisi September


Okeylah entri kali ini istimewa sempena blog theme yang baru. Kalau tema bulan lepas adalah Hari Raya Aidilfitri, kali ini saya edit sikit khas untuk PANGGUNG WAYANG. Ade tak nampak rupa "Wayang"? hahaha Harap korang suka, saja je nak ajak korang semua jom tengok wayang. haha

The Conjuring


Bercakap pasal Wayang, baru-baru ni ade jugak pergi tengok wayang cerita "The Conjuring". First, tengok dekat online tapi tengok yang yang yuk, so tak fokus. haha Bila dalam panggung wayang terasalah keseramannya. Ade juga part yang dah tengok tapi masih terkejut jugak. Paling penting, tutup telinga takut terkejut hahaha Overall seram la jugak kan. haha Siapa belum tengok, cepat-cepat la pergi tengok. Berbeza tengok dekat rumah dengan panggung wayang. hee

Cerita 7 September 2013 


Nak cerita sekali, Sabtu lepas (7 September 2013) saya dan schoolmate saje buat perjumpaan (tapi tak ramai pon~ haha). Mula-mula kitorang pergi tengok wayang cerita kat atas tu "The Conjuring". Memang kelakar sebab bab yang tak kelakar pon kitorang gelak. Memang satu baris tempat duduk kitorang je. hahaha Lepas je tengok wayang kitorang pon cari tempat makan kat Mid Valley tu. Pening nak makan apa, last-last makan Pizza Hut. banyak la jugak kitorang order, tapi tak habis . Dah kenyang sangat. hahah anyway korang thanks sebab jejumpa ni. To Nisha, Goodluck study weh. Nanti jumpa lagik. hehe Jom la tetengok gambar kitorang. haha :








Haa.. Seronok jugak buat mini reunion ni. Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jump di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye :))

September 13, 2013

BLOG THEME [SEPTEMBER EDITION] & 07.09.2013 STORY


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua.. Haiii! Ape khabar? Wahhh dah lama tak update blog ni. Harap korang semua sihat dan ceria-ceria selalu. Beberapa hari ni busy update blog Saya Suka Hello Project dan Saya Suka Girls' Generation. haha

Tema Blog Edisi September


Okeylah entri kali ini istimewa sempena blog theme yang baru. Kalau tema bulan lepas adalah Hari Raya Aidilfitri, kali ini saya edit sikit khas untuk PANGGUNG WAYANG. Ade tak nampak rupa "Wayang"? hahaha Harap korang suka, saja je nak ajak korang semua jom tengok wayang. haha

The Conjuring


Bercakap pasal Wayang, baru-baru ni ade jugak pergi tengok wayang cerita "The Conjuring". First, tengok dekat online tapi tengok yang yang yuk, so tak fokus. haha Bila dalam panggung wayang terasalah keseramannya. Ade juga part yang dah tengok tapi masih terkejut jugak. Paling penting, tutup telinga takut terkejut hahaha Overall seram la jugak kan. haha Siapa belum tengok, cepat-cepat la pergi tengok. Berbeza tengok dekat rumah dengan panggung wayang. hee

Cerita 7 September 2013 


Nak cerita sekali, Sabtu lepas (7 September 2013) saya dan schoolmate saje buat perjumpaan (tapi tak ramai pon~ haha). Mula-mula kitorang pergi tengok wayang cerita kat atas tu "The Conjuring". Memang kelakar sebab bab yang tak kelakar pon kitorang gelak. Memang satu baris tempat duduk kitorang je. hahaha Lepas je tengok wayang kitorang pon cari tempat makan kat Mid Valley tu. Pening nak makan apa, last-last makan Pizza Hut. banyak la jugak kitorang order, tapi tak habis . Dah kenyang sangat. hahah anyway korang thanks sebab jejumpa ni. To Nisha, Goodluck study weh. Nanti jumpa lagik. hehe Jom la tetengok gambar kitorang. haha :








Haa.. Seronok jugak buat mini reunion ni. Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jump di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye :))


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Apa khabar? Harap korang semua sihat walafiat okey! Haa, akhirnya kita dah masuk bulan September! Setelah hampir sebulan beraya, so bulan ni mesti ramai yang nak turunkan berat badan semula. hahaha Maafkan saya sebab tak sempat nak ke rumah kawan-kawan sebab hujung minggu yang sibuk (hari biasa pulak sibuk dengan kerja. ahahah) Bulan September ni saya berharap ia lebih baik dari bulan sebelumnya. Kalau boleh nak gembira je sepanjang hari (haha tak mungkin). Okeylah sampai disini saja entri kali ni. Pendek je entri ni. Terima kasih sebab sudi baca sampai habis. Jumpa di entri seterusnya. Reminder blog ini akan bertukar rupa pada 13 September 2013 (Waktu asal : 9 September 2013). Stay tuned! Assamualaikum & Bye Bye :) 


 Watashi ga Iu Mae ni Dakishimenakya ne (MEMORIAL EDIT) - Juice=Juice

   
 Samidare Bijo ga Samidareru (MEMORIAL EDIT) - Juice=Juice

11/9 Release Juice=Juice 1st Single "Romance no Tochuu / Watashi ga Iu Mae ni Dakishimenakya ne (MEMORIAL EDIT) / Samidare Bijo ga Samidareru (MEMORIAL EDIT) "
September 02, 2013

SEPTEMBER


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Apa khabar? Harap korang semua sihat walafiat okey! Haa, akhirnya kita dah masuk bulan September! Setelah hampir sebulan beraya, so bulan ni mesti ramai yang nak turunkan berat badan semula. hahaha Maafkan saya sebab tak sempat nak ke rumah kawan-kawan sebab hujung minggu yang sibuk (hari biasa pulak sibuk dengan kerja. ahahah) Bulan September ni saya berharap ia lebih baik dari bulan sebelumnya. Kalau boleh nak gembira je sepanjang hari (haha tak mungkin). Okeylah sampai disini saja entri kali ni. Pendek je entri ni. Terima kasih sebab sudi baca sampai habis. Jumpa di entri seterusnya. Reminder blog ini akan bertukar rupa pada 13 September 2013 (Waktu asal : 9 September 2013). Stay tuned! Assamualaikum & Bye Bye :) 


 Watashi ga Iu Mae ni Dakishimenakya ne (MEMORIAL EDIT) - Juice=Juice

   
 Samidare Bijo ga Samidareru (MEMORIAL EDIT) - Juice=Juice

11/9 Release Juice=Juice 1st Single "Romance no Tochuu / Watashi ga Iu Mae ni Dakishimenakya ne (MEMORIAL EDIT) / Samidare Bijo ga Samidareru (MEMORIAL EDIT) "