Showing posts with label Morning Musume. Show all posts
Showing posts with label Morning Musume. Show all posts
  • , , , , , , , , , , , , , , ,

    BEST 2014 SONGS

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni Selasa, 23 Disember 2014 , dah start buat countdown untuk upcoming birthday dan ...

    READ MORE
  • , , , , ,

    14/11

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca! Terima kasih kerana memilih untuk membaca blog ini hehe Okeylah Dah pon masuk bul...

    READ MORE
  • , , , , ,

    PHOTOBOOTH

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Hari ini Jumaat, 11 April 2014 . Semalam tak sempat nak update bl...

    READ MORE
  • , , ,

    RANDOM AWESOME #18 : Tumblr

    Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua pembaca sekalian. Hari ini Rabu, 9 April 2014. Entri-entri sebelum ini telah ditukar...

    READ MORE
  • , , , , , , ,

    RAFZAN TOMOMI STORY '14

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Berlalu sudah hari lahir saya kelmarin (31 Disember), terima kasih sekali lagi yang hantar ucapa...

    READ MORE
  • , , , ,

    NEW BLOG THEME & PUASA MINGGU #4

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Ramadan ke-27. Tinggal lagi 2 hari kita nak masuk bulan Syawal pulak. Tak sabar kan? hahah...

    READ MORE
  • , ,

    CHANGE AGAIN!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Kita bertemu lagi dalam entri baru. Hai Hai. So korang apa khabar? Terima kasih sebab masih ...

    READ MORE
  • , , , ,

    GOODBYE MARCH

    gambar takde kene mengena dengan entri. ahha Assalamualaikum & Salam sejahtera. Bertemu sekali lagi kita ye. So untuk entri ke...

    READ MORE