Follow me

Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. It's finally February! Amboii cepat betul masa berlalu, tak sedar dah masuk 1hb Februari. So macam mana Januari korang? Okey atau tak berapa okey? Kalau saya biasa-biasa je hee InsyaAllah dah nampak tu rajin update blog selang 2-3 hari ni haha. Bulan ni nampaknya banyak cuti hari biasa;
* Isnin 2 Februari (Cuti Ganti Hari Wilayah Persekutuan 1 Februari), 
* Selasa 3 Februari (Cuti Thaipusam), 
* Khamis & Jumaat 19 & 20 Februari (Cuti Raya Cina).
Nampaknya sikit lerr gaji bulan ni. hhahaha Cerita pasal entri lepas, Alhamdulillah dah sampai 500 followers dah! Yeayyy Terima kasih. Korang memang awesome! haha Saya nak ajak korang follow blogger ke-500 yang ikut blog saya, "DUNIA MIYA AMIRA", follow jangan tak follow yer. :) Haih~ Manalah nak cari 500 followers lagi ni kan? hahaa Saya sedang menjalankan "RAFZAN TOMOMI STORY BLOGWALKING TOUR" gitu, follow mana-mana blog yang saya jumpa. hahaha Diharapkan Februari ni lebih baik dari bulan sebelumnya, InsyaAllah dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu :)

Comel tak? Comel tak? hahaha



February 01, 2015

Februari


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. It's finally February! Amboii cepat betul masa berlalu, tak sedar dah masuk 1hb Februari. So macam mana Januari korang? Okey atau tak berapa okey? Kalau saya biasa-biasa je hee InsyaAllah dah nampak tu rajin update blog selang 2-3 hari ni haha. Bulan ni nampaknya banyak cuti hari biasa;
* Isnin 2 Februari (Cuti Ganti Hari Wilayah Persekutuan 1 Februari), 
* Selasa 3 Februari (Cuti Thaipusam), 
* Khamis & Jumaat 19 & 20 Februari (Cuti Raya Cina).
Nampaknya sikit lerr gaji bulan ni. hhahaha Cerita pasal entri lepas, Alhamdulillah dah sampai 500 followers dah! Yeayyy Terima kasih. Korang memang awesome! haha Saya nak ajak korang follow blogger ke-500 yang ikut blog saya, "DUNIA MIYA AMIRA", follow jangan tak follow yer. :) Haih~ Manalah nak cari 500 followers lagi ni kan? hahaa Saya sedang menjalankan "RAFZAN TOMOMI STORY BLOGWALKING TOUR" gitu, follow mana-mana blog yang saya jumpa. hahaha Diharapkan Februari ni lebih baik dari bulan sebelumnya, InsyaAllah dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu :)

Comel tak? Comel tak? hahaha




Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Beberapa hari ni, saya rasa seronok pulak buat blogwalking sana sini, bukan blogwalking je, tapi follow jugak. haha Target untuk tahun 2015 ni ialah untuk dapat pengikut/followers sebanyak 1,000 orang! Yup 1,000! Dalam masa setahun ni saya akan rajin untuk follow ramai bloggers di Malaysia ni. Pada siapa yang dah follow saya dekat blog & google+ terima kasih sangat-sangat. Ramai jugak bloggers yang followback, Yeayyy Terima kasih jugak I'm so happy. Mulai sekarang kene rajin-rajin untuk update blog. hehe Ini sangat kelakar, tapi diharapkan ramai bloggers akan membantu. InsyaAllah. Tujuan follow-memfollow ni, saya nak tambah kenalan dan boleh baca blog diorang bila dah follow. :) Pada siapa yang dah follow atau akan follow blog saya, sila tinggalkan komen & url blog korang dekat bahagian komen tu, senang nak exchange blog memasingkan & senang saya nak follow back? hee Terima kasih, jangan marah aaa :p


January 29, 2015

#Sajesaje : Follow me?


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Beberapa hari ni, saya rasa seronok pulak buat blogwalking sana sini, bukan blogwalking je, tapi follow jugak. haha Target untuk tahun 2015 ni ialah untuk dapat pengikut/followers sebanyak 1,000 orang! Yup 1,000! Dalam masa setahun ni saya akan rajin untuk follow ramai bloggers di Malaysia ni. Pada siapa yang dah follow saya dekat blog & google+ terima kasih sangat-sangat. Ramai jugak bloggers yang followback, Yeayyy Terima kasih jugak I'm so happy. Mulai sekarang kene rajin-rajin untuk update blog. hehe Ini sangat kelakar, tapi diharapkan ramai bloggers akan membantu. InsyaAllah. Tujuan follow-memfollow ni, saya nak tambah kenalan dan boleh baca blog diorang bila dah follow. :) Pada siapa yang dah follow atau akan follow blog saya, sila tinggalkan komen & url blog korang dekat bahagian komen tu, senang nak exchange blog memasingkan & senang saya nak follow back? hee Terima kasih, jangan marah aaa :p