Februari

Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. It's finally February! Amboii cepat betul masa berlalu, tak sedar dah masuk 1hb Februari. So macam mana Januari korang? Okey atau tak berapa okey? Kalau saya biasa-biasa je hee InsyaAllah dah nampak tu rajin update blog selang 2-3 hari ni haha. Bulan ni nampaknya banyak cuti hari biasa;
* Isnin 2 Februari (Cuti Ganti Hari Wilayah Persekutuan 1 Februari), 
* Selasa 3 Februari (Cuti Thaipusam), 
* Khamis & Jumaat 19 & 20 Februari (Cuti Raya Cina).
Nampaknya sikit lerr gaji bulan ni. hhahaha Cerita pasal entri lepas, Alhamdulillah dah sampai 500 followers dah! Yeayyy Terima kasih. Korang memang awesome! haha Saya nak ajak korang follow blogger ke-500 yang ikut blog saya, "DUNIA MIYA AMIRA", follow jangan tak follow yer. :) Haih~ Manalah nak cari 500 followers lagi ni kan? hahaa Saya sedang menjalankan "RAFZAN TOMOMI STORY BLOGWALKING TOUR" gitu, follow mana-mana blog yang saya jumpa. hahaha Diharapkan Februari ni lebih baik dari bulan sebelumnya, InsyaAllah dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu :)

Comel tak? Comel tak? hahaha



February 01, 2015

Februari


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. It's finally February! Amboii cepat betul masa berlalu, tak sedar dah masuk 1hb Februari. So macam mana Januari korang? Okey atau tak berapa okey? Kalau saya biasa-biasa je hee InsyaAllah dah nampak tu rajin update blog selang 2-3 hari ni haha. Bulan ni nampaknya banyak cuti hari biasa;
* Isnin 2 Februari (Cuti Ganti Hari Wilayah Persekutuan 1 Februari), 
* Selasa 3 Februari (Cuti Thaipusam), 
* Khamis & Jumaat 19 & 20 Februari (Cuti Raya Cina).
Nampaknya sikit lerr gaji bulan ni. hhahaha Cerita pasal entri lepas, Alhamdulillah dah sampai 500 followers dah! Yeayyy Terima kasih. Korang memang awesome! haha Saya nak ajak korang follow blogger ke-500 yang ikut blog saya, "DUNIA MIYA AMIRA", follow jangan tak follow yer. :) Haih~ Manalah nak cari 500 followers lagi ni kan? hahaa Saya sedang menjalankan "RAFZAN TOMOMI STORY BLOGWALKING TOUR" gitu, follow mana-mana blog yang saya jumpa. hahaha Diharapkan Februari ni lebih baik dari bulan sebelumnya, InsyaAllah dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu :)

Comel tak? Comel tak? hahaha