Disember

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Disember! Wahh dah masuk bulan Disember ! Sekejap saje rasanya dah sampai hujung tahun. So bulan Disember dah sampai jadi , sekarang masa untuk apa? cuba teka? hhahaa Sekarang masa untuk mengira detik hari lahir saya! *yeayyy~* Tik tok tik tok. Saya bila bab birthday sendiri memang kemain excited. hahaha Ada lagi 30 hari sebelum umur saya meningkat ke 23 tahun. Sudah tua? taklah, saya sentiasa muda hahaha. Sempena bulan Disember ni, akan ada banyak gambar throwback, 15 entri (termasuk entri ini) yang masih dalam edit, dan macam-macam lagi. Nantikan kemunculannya disini. hahaa Entri-entri akan dipost setiap 2 hari (sekali dua hari) sehingga 31 Disember 2014. Anda teruja? saya lagi teruja! haha


TOMOYO BEAUTY SHOP
Nak introduce TOMOYO BEAUTY SHOP !  Formerly known as "kokobatek" Sila screenshot image item yang berminat & whatsapp di 0173163501 Postage: SM RM 6.00 / SS RM 10.00 . Jom follow igshop : @tomoyobeautyshop sekarang!

December 01, 2014

counting days...


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Disember! Wahh dah masuk bulan Disember ! Sekejap saje rasanya dah sampai hujung tahun. So bulan Disember dah sampai jadi , sekarang masa untuk apa? cuba teka? hhahaa Sekarang masa untuk mengira detik hari lahir saya! *yeayyy~* Tik tok tik tok. Saya bila bab birthday sendiri memang kemain excited. hahaha Ada lagi 30 hari sebelum umur saya meningkat ke 23 tahun. Sudah tua? taklah, saya sentiasa muda hahaha. Sempena bulan Disember ni, akan ada banyak gambar throwback, 15 entri (termasuk entri ini) yang masih dalam edit, dan macam-macam lagi. Nantikan kemunculannya disini. hahaa Entri-entri akan dipost setiap 2 hari (sekali dua hari) sehingga 31 Disember 2014. Anda teruja? saya lagi teruja! haha


TOMOYO BEAUTY SHOP
Nak introduce TOMOYO BEAUTY SHOP !  Formerly known as "kokobatek" Sila screenshot image item yang berminat & whatsapp di 0173163501 Postage: SM RM 6.00 / SS RM 10.00 . Jom follow igshop : @tomoyobeautyshop sekarang!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog ini. Fuh~~ Finally, dah update jugak blog untuk bulan Disember. Maaf sangat sebab bulan lepas sangat busy dan jarang update blog. Sekarang dah pun masuk bulan Disember. Tahu tak apa yang best? Sebab bulan ni saya akan sambut Birthday saya! Yeayyy ! haha Dalam masa 29 hari lagi, saya akan masuk 22 tahun hahaha Kelakar lah. Lahir hujung tahun hahaha Semoga bulan ini lebih best, baik dan seronok dari bulan-bulan lain. Bulan ini maybe akan ada banyak blog post. InsyaAllah! hehe 


Well, Girl Generation akan mereleasekan album japanese ke-3 mereka yang berjudul "LOVE & PEACE" pada 11 Disember 2013 (Rabu). Album dikeluar dalam 4 edisi iaitu Complete Limited Edition, Limited Edition Blu-ray, Limited Edition DVD dan Regular Edition. Antara lagu dalam album tersebut "My Oh My", "LOVE & GIRLS", "GALAXY SUPERNOVA", "BEEP BEEP", "DO THE CATWALK", "Lingua Franca" & enam buah lagu baru. Saya dah pun pre-order album tersebut. Seminggu lepas release mungkin dah sampai. heee

 Cover "Complete Limited Edition"

 Cover "Limited Edition DVD" & "Limited Edition Blu-ray"

 Cover "Regular Edition"

Okeylah sampai disini dulu. Akan datang, saya akan update blog tentang Trip ke Pulau Pinang. hee Assalamualaikum & Bye Bye =) 


GIRLS' GENERATION - My Oh My


GIRLS' GENERATION - GALAXY SUPERNOVA


GIRLS' GENERATION - LOVE & GIRLS

GIRLS' GENERATION - BEEP BEEP


December 02, 2013

DECEMBER 「LOVE & PEACE」


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog ini. Fuh~~ Finally, dah update jugak blog untuk bulan Disember. Maaf sangat sebab bulan lepas sangat busy dan jarang update blog. Sekarang dah pun masuk bulan Disember. Tahu tak apa yang best? Sebab bulan ni saya akan sambut Birthday saya! Yeayyy ! haha Dalam masa 29 hari lagi, saya akan masuk 22 tahun hahaha Kelakar lah. Lahir hujung tahun hahaha Semoga bulan ini lebih best, baik dan seronok dari bulan-bulan lain. Bulan ini maybe akan ada banyak blog post. InsyaAllah! hehe 


Well, Girl Generation akan mereleasekan album japanese ke-3 mereka yang berjudul "LOVE & PEACE" pada 11 Disember 2013 (Rabu). Album dikeluar dalam 4 edisi iaitu Complete Limited Edition, Limited Edition Blu-ray, Limited Edition DVD dan Regular Edition. Antara lagu dalam album tersebut "My Oh My", "LOVE & GIRLS", "GALAXY SUPERNOVA", "BEEP BEEP", "DO THE CATWALK", "Lingua Franca" & enam buah lagu baru. Saya dah pun pre-order album tersebut. Seminggu lepas release mungkin dah sampai. heee

 Cover "Complete Limited Edition"

 Cover "Limited Edition DVD" & "Limited Edition Blu-ray"

 Cover "Regular Edition"

Okeylah sampai disini dulu. Akan datang, saya akan update blog tentang Trip ke Pulau Pinang. hee Assalamualaikum & Bye Bye =) 


GIRLS' GENERATION - My Oh My


GIRLS' GENERATION - GALAXY SUPERNOVA


GIRLS' GENERATION - LOVE & GIRLS

GIRLS' GENERATION - BEEP BEEP




Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Terima kasih kerana setia membaca blog saya. Hari ini dah masuk bulan Disember, bulan terakhir untuk 2012. Guess what? bulan ni adalah bulan untuk saya sambut birthday. hehe 31 Disember 2012 ni saya baru nak masuk 21 tahun. Bunyi macam kelakar kan? tapi itulah realitinya. hehe :) 

Welcome to December Theme


Seperti sedia maklum, kalau Disember ni berkait dengan musim sejuk dekat negara-negara yang ada salji. So saya teringin nak bermain salji tapi entah bile la kan? haha So saya buat tema blog ini seperti saya berada di kawasan bersalji. hee Sangat kanak-kanak kan? tapi saya sukaaa :D Hope korang suka la theme ni. hee 

#DecemberWish

Dekat twitter tengah trending 'hash tag' ni. so saya pon nak jugak la hehehe. Jom tengok wish untuk bulan Disember ni. Tak banyak pon. hehe

01 Sambut hari lahir bersama kawan-kawan dan keluarga
02 Semoga bertemu jodoh. mungkin *heaheahea~*
03 Saya nak kek indulgence! 
04 Bulan untuk bergembira dan tak nak berduka ni.

Counting Days begins....

Hari ni dah bermulalah menghitung hari untuk hari lahir saya ke-21. hee Macam tahun tahun sebelum tu penuh dengan status counting days ni sampai ade yang komen marah bagai tapi saya tak kesah. Saya amat menghargai 31 DISEMBER tu sebab dia setahun sekali je. hehe So hargailah tarikh lahir anda. hehehe Mungkin bulan ni akan update hari-hari atau 3-4 kali seminggu kot. hehee So tunggu okey :)

Sampai disini dahulu entri kali ini. Yeah akhirnya dah bulan Disember. Semoga bulan Disember ni terbaik dari semua bulan. Jaga kesihatan, jaga diri. Jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum & byebye! :)

sebelum "close" jom layan lagu dari Taylor Swift - Back To December. Enjoy! :)

December 01, 2012

BACK TO DECEMBER



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ini. Terima kasih kerana setia membaca blog saya. Hari ini dah masuk bulan Disember, bulan terakhir untuk 2012. Guess what? bulan ni adalah bulan untuk saya sambut birthday. hehe 31 Disember 2012 ni saya baru nak masuk 21 tahun. Bunyi macam kelakar kan? tapi itulah realitinya. hehe :) 

Welcome to December Theme


Seperti sedia maklum, kalau Disember ni berkait dengan musim sejuk dekat negara-negara yang ada salji. So saya teringin nak bermain salji tapi entah bile la kan? haha So saya buat tema blog ini seperti saya berada di kawasan bersalji. hee Sangat kanak-kanak kan? tapi saya sukaaa :D Hope korang suka la theme ni. hee 

#DecemberWish

Dekat twitter tengah trending 'hash tag' ni. so saya pon nak jugak la hehehe. Jom tengok wish untuk bulan Disember ni. Tak banyak pon. hehe

01 Sambut hari lahir bersama kawan-kawan dan keluarga
02 Semoga bertemu jodoh. mungkin *heaheahea~*
03 Saya nak kek indulgence! 
04 Bulan untuk bergembira dan tak nak berduka ni.

Counting Days begins....

Hari ni dah bermulalah menghitung hari untuk hari lahir saya ke-21. hee Macam tahun tahun sebelum tu penuh dengan status counting days ni sampai ade yang komen marah bagai tapi saya tak kesah. Saya amat menghargai 31 DISEMBER tu sebab dia setahun sekali je. hehe So hargailah tarikh lahir anda. hehehe Mungkin bulan ni akan update hari-hari atau 3-4 kali seminggu kot. hehee So tunggu okey :)

Sampai disini dahulu entri kali ini. Yeah akhirnya dah bulan Disember. Semoga bulan Disember ni terbaik dari semua bulan. Jaga kesihatan, jaga diri. Jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum & byebye! :)

sebelum "close" jom layan lagu dari Taylor Swift - Back To December. Enjoy! :)