Angerme

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Saya kembali update blog! This week busy mempromote blog dekat group-group Blogger, sekarang baru sempat update! hehe *sengaja bagi alasan~ haha* Nampak tak dekat atas tu? Cuba teka siapa? haha Itulah saya! haha Lukisan tu dilukis oleh abang saya sendiri. Comel kan? haha Sebenarnya dulu ada jugak dia lukis untuk saya tapi yang tu versi 'mini' , yang ni kira versi lebih comel haha. Kalau korang nak sila-sila la like page beliau, "PARADECOMIX", kalau nak muka korang dilukisan dengan harga yang sangat berpatutan. :) 


Bercerita pasal melukis ni, dah lama sebenarnya saya tak melukis, dulu ramai jugak 'mengagungkan' lukisan saya walaupun ia memang nampak buruk. haha Kalau dalam kelas dulu, asyik melukis je, lagi-lagi gambar perempuan Jepun. Contoh macam lukisan dekat atas tu, memang lawak habis. hahaha Kalau pasal melukis, Abang dengan adik saya memang hebat dalam bab ni , sebab diorang memang suka dan hari-hari diorang melukis untuk improve skill memasing. Saya? berblogging je sudah la. hahahaa Berikut adalah contoh lukisan kami adik beradik :

Lukisan saya, Abadik & Amy.

Cantik tak lukisan diorang? Kalau nak tengok lagi lukisan diorang sila ke page "PARADECOMIX" (Danial Haikal) & "Hii_Kiie_Art's" (Hiikie Raimi). Siapa yang minat melukis, teruskan ya. Nanti lama-lama tinggal dah lupa caranya hahaha :p

Angerme - "Otome no Gyakushuu" Music Video

January 27, 2015

Illustrasi


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Saya kembali update blog! This week busy mempromote blog dekat group-group Blogger, sekarang baru sempat update! hehe *sengaja bagi alasan~ haha* Nampak tak dekat atas tu? Cuba teka siapa? haha Itulah saya! haha Lukisan tu dilukis oleh abang saya sendiri. Comel kan? haha Sebenarnya dulu ada jugak dia lukis untuk saya tapi yang tu versi 'mini' , yang ni kira versi lebih comel haha. Kalau korang nak sila-sila la like page beliau, "PARADECOMIX", kalau nak muka korang dilukisan dengan harga yang sangat berpatutan. :) 


Bercerita pasal melukis ni, dah lama sebenarnya saya tak melukis, dulu ramai jugak 'mengagungkan' lukisan saya walaupun ia memang nampak buruk. haha Kalau dalam kelas dulu, asyik melukis je, lagi-lagi gambar perempuan Jepun. Contoh macam lukisan dekat atas tu, memang lawak habis. hahaha Kalau pasal melukis, Abang dengan adik saya memang hebat dalam bab ni , sebab diorang memang suka dan hari-hari diorang melukis untuk improve skill memasing. Saya? berblogging je sudah la. hahahaa Berikut adalah contoh lukisan kami adik beradik :

Lukisan saya, Abadik & Amy.

Cantik tak lukisan diorang? Kalau nak tengok lagi lukisan diorang sila ke page "PARADECOMIX" (Danial Haikal) & "Hii_Kiie_Art's" (Hiikie Raimi). Siapa yang minat melukis, teruskan ya. Nanti lama-lama tinggal dah lupa caranya hahaha :p

Angerme - "Otome no Gyakushuu" Music Video


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Salam Jumaat yer. Sekarang ni semakin rajin pulak kite nak update blog ni, semangat baru la katekan. haha Okeylah tajuk entri ni pon "recently..." , so nak cerita lah sikit baru-baru nitersedar diri yang berat badan dah naik. T^T  Niat nak kuruih pernah ada tahun 2013 sampai puasa tahun lepas, hampir berjaya kurangkan berat sampai 10kg, rasa macam tak percaya tapiiii.... lepas raya mula la, penuh dengan rumah terbuka, makanan yang lazat-lazat mula buat badan ni naik semula. Bulan 10 hari tu dah sedar sebenarnya tapi biasalah malas punya pasal, haha awal tahun ni baru la sedar betul-betul. haha InsyaAllah saya dah mula untuk 'kurangkan apa yang patut' mulai minggu ni. Semoga semuanya berjalan lancar, saya cuba slow-slow, macam dulu terlalu cepat sangat. Mudah-mudahan tercapai la kan niat kurangkan berat badan ni. hee Korang ade tak tips nak kuruskan badan? kalau ada, kongsi-kongsi ler. hehe :)


January 23, 2015

Recently...


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Salam Jumaat yer. Sekarang ni semakin rajin pulak kite nak update blog ni, semangat baru la katekan. haha Okeylah tajuk entri ni pon "recently..." , so nak cerita lah sikit baru-baru nitersedar diri yang berat badan dah naik. T^T  Niat nak kuruih pernah ada tahun 2013 sampai puasa tahun lepas, hampir berjaya kurangkan berat sampai 10kg, rasa macam tak percaya tapiiii.... lepas raya mula la, penuh dengan rumah terbuka, makanan yang lazat-lazat mula buat badan ni naik semula. Bulan 10 hari tu dah sedar sebenarnya tapi biasalah malas punya pasal, haha awal tahun ni baru la sedar betul-betul. haha InsyaAllah saya dah mula untuk 'kurangkan apa yang patut' mulai minggu ni. Semoga semuanya berjalan lancar, saya cuba slow-slow, macam dulu terlalu cepat sangat. Mudah-mudahan tercapai la kan niat kurangkan berat badan ni. hee Korang ade tak tips nak kuruskan badan? kalau ada, kongsi-kongsi ler. hehe :)