Album Review


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Ahad lepas ada tengok video dari vlogger "Dylan", video beliau pasal "TOP 5 SNSD ALBUM" , jadi tetiba rasa nak review pulak pasal TOP 5 album feveret GIRLS' GENERATION (GG) saya. Starting Julai tahun lepas dah tak beli apa-apa album GG memandangkan mengalami masalah kewangan, jadi hanya mampu download je la . haha So kepada diorang yang baru-baru nak kenal GG ni, entri ni kire sesuai la untuk korang baca.

February 24, 2015

TOP 5 GIRLS GENERATION ALBUM



Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Ahad lepas ada tengok video dari vlogger "Dylan", video beliau pasal "TOP 5 SNSD ALBUM" , jadi tetiba rasa nak review pulak pasal TOP 5 album feveret GIRLS' GENERATION (GG) saya. Starting Julai tahun lepas dah tak beli apa-apa album GG memandangkan mengalami masalah kewangan, jadi hanya mampu download je la . haha So kepada diorang yang baru-baru nak kenal GG ni, entri ni kire sesuai la untuk korang baca.


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat berpuasa guys! hee Entri kali ni istimewa sikit sebab entri ini adalah entri pertama nak review album! yeay haha *neves neves* Entri kali ini nak review pasal album terbaru dari Dato' Siti Nurhaliza, "FRAGMEN" yang baru je direleasekan puasa ke-2 hari tu, 30 Jun 2014 (Isnin). Jom baca review selanjutnya. :)

July 07, 2014

Review Album Dato' Siti Nurhaliza 『FRAGMEN』


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat berpuasa guys! hee Entri kali ni istimewa sikit sebab entri ini adalah entri pertama nak review album! yeay haha *neves neves* Entri kali ini nak review pasal album terbaru dari Dato' Siti Nurhaliza, "FRAGMEN" yang baru je direleasekan puasa ke-2 hari tu, 30 Jun 2014 (Isnin). Jom baca review selanjutnya. :)