3D Art Gallery

Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Debaran birthday saya kian terasa *ceh ceh ceh* haha Lebih kurang sehari dua lagi je ni. 2014 akan meninggalkan kita dan semestinya semua orang tak sabar nak cuti tahun baru 2015 kan? haha Tahun sepanjang 2014 menyaksikan pelbagai perkara yang berlaku dan saya mendoakan tahun 2015 lebih baik dari tahun 2014. Okeylah setiap tahun saya akan buat #throwback post untuk tengok balik apa yang berlaku sepanjang 2014 bersama saya . Jom teruskan membaca! :)

December 29, 2014

BEST 2014 MOMENTS


Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Debaran birthday saya kian terasa *ceh ceh ceh* haha Lebih kurang sehari dua lagi je ni. 2014 akan meninggalkan kita dan semestinya semua orang tak sabar nak cuti tahun baru 2015 kan? haha Tahun sepanjang 2014 menyaksikan pelbagai perkara yang berlaku dan saya mendoakan tahun 2015 lebih baik dari tahun 2014. Okeylah setiap tahun saya akan buat #throwback post untuk tengok balik apa yang berlaku sepanjang 2014 bersama saya . Jom teruskan membaca! :)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Korang tahu tak ada sebuah 3D Art Gallery ada bukak dekat Port Dickson? Dah 2 bulan rasanya tempat tu beroperasi. Nak ceritalah, minggu lepas (Sabtu, 13 Disember 2014) saya, Ara dan Bazli jalan-jalan dekat area Seremban. Saje nak bawak Bazli jenjalan Seremban. Sempat jugak singgah dekat 3D Art Gallery tu. Jom baca kisah selanjutnya. :)

December 21, 2014

#SiarSiar : Alive 3D Art Gallery, Port Dickson 13/12


Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Korang tahu tak ada sebuah 3D Art Gallery ada bukak dekat Port Dickson? Dah 2 bulan rasanya tempat tu beroperasi. Nak ceritalah, minggu lepas (Sabtu, 13 Disember 2014) saya, Ara dan Bazli jalan-jalan dekat area Seremban. Saje nak bawak Bazli jenjalan Seremban. Sempat jugak singgah dekat 3D Art Gallery tu. Jom baca kisah selanjutnya. :)