2014. BEST

Assalamualaikum & Salam sejahtera guys! Hari ni Khamis, 25 Disember 2014, for sure mesti ramai cuti hari ni sebab hari ni cuti umum. Haa okeylah, 2 hari lepas saya ada update pasal BEST 2014 SONGS, kali ni nak buat BEST 2014 MOVIE! Since tahun ni aktif mengreview filem , so boleh lerr buat kan. Saya menyenarai sebanyak 10 filem yang saya rasa menarik bagi saya. Segala keputusan adalah muktamad dan mengikut selera tekak saya. hahaa Check it out!

December 25, 2014

BEST 2014 MOVIE


Assalamualaikum & Salam sejahtera guys! Hari ni Khamis, 25 Disember 2014, for sure mesti ramai cuti hari ni sebab hari ni cuti umum. Haa okeylah, 2 hari lepas saya ada update pasal BEST 2014 SONGS, kali ni nak buat BEST 2014 MOVIE! Since tahun ni aktif mengreview filem , so boleh lerr buat kan. Saya menyenarai sebanyak 10 filem yang saya rasa menarik bagi saya. Segala keputusan adalah muktamad dan mengikut selera tekak saya. hahaa Check it out!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni Selasa, 23 Disember 2014 , dah start buat countdown untuk upcoming birthday dan tahun baru 2015! Super duper teruja! Korang jenguk la page ni >>#TB ada special countdown untuk birthday sendiri hahah Just for fun! Okeylah memandangkan tahun 2014 bakal melabuhkan tirainya beberapa hari sahaja lagi, jadi saya akan post beberapa LAGU TERBEST 2014 pilihan saya. Dalam banyak-banyak lagu, saya dah senaraikan sebanyak TOP 20 ! hee Pilhan saya adalah muktamad dan mengikut kehendak tekak sendiri. hahaha Hampir 3 hari jugak nak siapkan entri ni, bukan main lagi kan? hahaa So Check it out!


December 23, 2014

BEST 2014 SONGS


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni Selasa, 23 Disember 2014 , dah start buat countdown untuk upcoming birthday dan tahun baru 2015! Super duper teruja! Korang jenguk la page ni >>#TB ada special countdown untuk birthday sendiri hahah Just for fun! Okeylah memandangkan tahun 2014 bakal melabuhkan tirainya beberapa hari sahaja lagi, jadi saya akan post beberapa LAGU TERBEST 2014 pilihan saya. Dalam banyak-banyak lagu, saya dah senaraikan sebanyak TOP 20 ! hee Pilhan saya adalah muktamad dan mengikut kehendak tekak sendiri. hahaha Hampir 3 hari jugak nak siapkan entri ni, bukan main lagi kan? hahaa So Check it out!