Suria FM Diiktiraf Global Duduki Tangga Ke-30 Dalam Carta Penstriman Digital Triton

Buat julung kalinya, Suria FM menduduki ranking ke-30 dalam senarai "Penarafan Bulanan Metrik Penstriman Digital Triton Secara Global" oleh Triton Digital, baru-baru ini. |  Suria FM Diiktiraf Global Duduki Tangga Ke-30 Dalam Carta Penstriman Digital Triton 

Suria FM Diiktiraf Global Duduki Tangga Ke-30 Dalam Carta Penstriman Digital Triton
Suria FM Diiktiraf Global Duduki Tangga Ke-30 Dalam Carta Penstriman Digital Triton

Suria FM berjaya catat sebanyak 10,771 ribu AAS (average active sessions), 2.6 juta SS (session starts), dan 1.18 ATSL (average time spent listening) pada setiap hari Isnin hingga Jumaat dari jam 6.00 pagi sehingga 8.00 malam. Manakala setiap Isnin hingga Ahad dari jam 6.00 pagi sehingga 12.00 tengah malam pula, berjaya meraih sebanyak 7,963 AAS (average active sessions), 4,4 juta SS (session starts), and 1.01 ATSL (average time spent listening). 

Pengurus Besar Suria FM, Roslinda Abdul Majid (DJ Lin), meluahkan rasa syukur diatas pengiktirafan dan kejayaan Suria dalam menduduki kedudukan ke-30 teratas bagi keputusan Penstriman Digital Triton Global yang dikeluarkan. 

“Kedudukan di ranking ini bukan hanya satu pengiktirafan, tetapi juga satu pencapaian yang memotivasikan kami untuk terus berkembang dan terus menyampaikan kandungan berkualiti kepada pendengar setia Suria FM khususnya buat mereka yang mendengarkan siaran Suria FM di suria.my, juga di platform digital yang lain.”
 
Penarafan ini membuktikan keberadaan Suria FM dalam kalangan kedudukan penerbit audio terbaik dunia sebaris dengan beberapa penerbit audio dunia lain yang tersenarai seperti iHeartRadio, PrisaRadio, Grupo Bandeirantes, dan banyak lagi. Ia juga sekaligus meletakkan Suria FM sebagai salah satu saluran digital kreatif pilihan ramai. 

Jangan lupa dengarkan Suria FM di radio, platform digital Suria : laman web suria.my, aplikasi Suria Malaysia, saluran YouTube SuriaTV serta media sosial Suria Malaysia (InstagramFacebookTwitter dan Tiktok). 
Post a Comment

0 Comments