Strim Episod Penuh Kau CEO Aku - 2023 - TV1

Strim Episod Penuh Kau CEO Aku - 2023 - TV1
Strim Episod Penuh Kau CEO Aku - 2023 - TV1

Strim Episod Penuh Kau? CEO Aku? - 2023 - TV1 Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Sempena Bulan Ramadan ini, TV1 RTM membawakan kepada anda drama bersiri terbaru ditayangkan bermula 23 Mac 2023 lalu, iaitu 'Kau? CEO Aku?'. Drama bersiri 26 episod ini 'Kau? CEO Aku?' diarahkan oleh Harris Fadzillah dan menampilkan dua pelakon utama  Azrel Ismail dan Puteri Aishah.

Sinopsis Kau? CEO Aku? (2023) 
Kau? CEO Aku? mengisahkan Aisya yang berkahwin dengan Danial atas pilihan keluarga namun kehadiran Mila, kawan baik Danial cuba mengganggu perkahwinan mereka. Aisya menikah dengan Danial kerana pilihan keluarga. Danial Firdaus adalah C.E.O di tempat kerjanya. Orangnya handsome tapi ego dan sombong melangit. Setelah berkahwin dugaan menimpa satu-persatu. Semua gara-gara Hanis Armilia atau Mila, teman rapat Danial. Anak yang dikandung selama 6 bulan meninggal gara-gara Mila. 

Selepas itu Danial minta untuk berkahwin dengan Mila kerana mahu melindungi dirinya dan mahukan zuriat. Aisya Sofea hanya memendam perasaan dan akur dengan kata-kata Danial. Nasib baik Aisya mempunyai ramai yang menyanyangi dirinya - Anis, Syafiq dan Hakimi. Mereka bersusah-payah mencari bukti untuk mempertahankan hak dan kebenaran Aisya. (sumber: myinfotaip)

Barisan Pelakon Kau? CEO Aku? 
Azrel Ismail, Puteri Aishah, Syazwan Zulkifly, Neera Azizi, Talha Harith, Siti Hariesa, Trisha Ooi, Zuhairi Ibrahim, Anne Abdullah, Amelina, Ainina Ahmad dan Zalfa Zin

Strim Episod Penuh Kau CEO Aku - 2023 - TV1
Strim Episod Penuh Kau CEO Aku - 2023 - TV1

Kau? CEO Aku? (2023) ditayangkan dalam slot Widuri bersiaran pada setiap hari, pukul 6:45 Petang di TV1 bermula 23 Mac 2023. Kalau anda terlepas episod kat TV, anda boleh tengok dekat RTMKLIK atau muat turun aplikasi RTMKLIK. Enjoys!


Senarai Episod Kau? CEO Aku? 2023*
Perhatian : Drama ini sedang ditayangkan di saluran TV1. Drama akan dikemaskini mengikut kemaskini di website / aplikasi RTMKLIK. 

>>SAKSIKAN EPISOD PENUH "KAU? CEO AKU?" DI RTMKLIK<<

Episod 1 Kau? CEO Aku?
Episod 2 Kau? CEO Aku?
Episod 3 Kau? CEO Aku?
Episod 4 Kau? CEO Aku?
Episod 5 Kau? CEO Aku?
Episod 6 Kau? CEO Aku?
Episod 7 Kau? CEO Aku?
Episod 8 Kau? CEO Aku?
Episod 9 Kau? CEO Aku?
Episod 10 Kau? CEO Aku?
Episod 11 Kau? CEO Aku?
Episod 12 Kau? CEO Aku?
Episod 13 Kau? CEO Aku?
Episod 14 Kau? CEO Aku?
Episod 15 Kau? CEO Aku?
Episod 16 Kau? CEO Aku?
Episod 17 Kau? CEO Aku?
Episod 18 Kau? CEO Aku?
Episod 19 Kau? CEO Aku?
Episod 20 Kau? CEO Aku?
Episod 21 Kau? CEO Aku?
Episod 22 Kau? CEO Aku?
Episod 23 Kau? CEO Aku?
Episod 24 Kau? CEO Aku?
Episod 25 Kau? CEO Aku?
Episod 26 Kau? CEO Aku?


Carian : Drama Bersiri RTM, Drama Bersiri TV1, Drama Petang TV1, Drama Petang Waktu Berbuka Tv1, Live Stream Drama Kau CEO Aku 


Post a Comment

0 Comments