Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020 | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais! Sejak rasa semangat nak aktif kembali blog, dah lama rasanya tak update entri 'Saya & Gambar' kan? Kali terakhir update rasanya tahun 2018. Jadi untuk tahun 2020 ini, Momi kembalikan entri Saya & Gambar dengan menghimpunkan gambar-gambar terbaik sepanjang tahun 2020. Seperti yang kita sedia maklum, kita dalam musim pandemik. Jadi gambar-gambar kebanyakkannya dalam rumah dan tak banyak gambar travel. Jom tengok Lookbook Rafzan Tomomi tahun 2020 diedit khas untuk entri ini. Enjoys!

Perhatian : Kesemua foto dibawah ditangkap menggunakan Huawei Mate 20 X.

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Saya & Gambar 2020

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk melihat gambar-gambar Momi ini. Tahun 2020 bakal melabuhkan tirainya tidak lama lagi. Semoga tahun 2021, jadi tahun yang lebih baik dari sebelumnya. In sha Allah. Semua gambar diatas diedit menggunakan aplikasi VSCO untuk Instagram. Jangan lupa ikuti Momi di Instagram - @rafzantomomi. ;)

Post a Comment

2 Comments

  1. Soalan saya. Macam mana nak comel macam Momi. Okey bye. Sekarang ni goal kita sama. Untuk tahun 2021 nak aktif balik blog. Ada yang bakal menanti blogger semua untuk awal bulan nanti stay tune. Heheheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heyyyy kalau nak jadi comel, kena makan banyak! hahahaha. kannn. In sha Allah :) Goodluck Qbal !

      Delete