Peraduan Yeo's Raya Bergaya
Peraduan Yeo's Raya Bergaya

Peraduan Yeo's Raya Bergaya | Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Bulan Ramadan bakal tiba tidak lama lagi. Pastinya ramai yang sudah mula buat persiapan menjelang Ramadan dan Syawal. Sebenarnya Momi memang tak sabar nak menyambut kedatangan bulan Ramadan sebab nak bangun sahur, berbuka puasa dan solat tarawikh. Anda juga pasti tidak sabar kan?

Peraduan Yeo's Raya Bergaya
Peraduan Yeo's Raya Bergaya

Peraduan Yeo's Raya Bergaya 
Bila masuk bulan Ramadan pastinya tidak sabar pula untuk menunggu Syawal. Haa.. Jadi Yeo's sedang mengadakan peraduan untuk anda iaitu 'Peraduan Yeo's Raya Bergaya'. Tempoh peraduan ini bermula dari 15 April 2019 hingga 9 Jun 2019. Hadiah yang bakal dimenangi oleh para pemenang nanti memang sangat 'awesome' tau sebab Yeo's nak bagi duit raya sehingga sehingga RM200,000, hadiah utamanya pula merupakan Proton X70!. Wow memang terbaiklah!

Peraduan Yeo's Raya Bergaya
Peraduan Yeo's Raya Bergaya

Cara Menyertai Peraduan Yeo's Raya Bergaya 
Bagaimana untuk sertai Peraduan Yeo's Raya Bergaya ini? Mudah sahaja dengan hanya mengikuti langkah-langkah berikut : 

Langkah 1:
Beli mana-mana Produk Yeo's termasuk makanan (makanan dalam tin, sos, mi) dan/atau minuman Yeo’s, dan/atau Cintan (Produk Yeo’s) dan/atau Justea ( Product Yeo’s) dan/atau Tong Nam (Produk Yeo’s) bernilai RM 8.00 di dalam satu Resit Rasmi. Wajib minima satu minuman Yeo’s dalam botol.
(1 resit = 1 penyertaan peraduan)

Perhatian : Resit Rasmi kedai mesti dicetak dengan jelas jenama Produk Yeo’s bersama nilai pembelian yang bertarikh dalam Tempoh Peraduan.

Langkah 2:
Buka aplikasi WhatsApp anda, muat naik gambar Resit Rasmi pembelian dan taip (Nama Penuh, Nombor Kad Pengenalan & Nombor Resit Rasmi).

Lampiran foto hendaklah memenuhi kriteria yang berikut:-
a) Gambar hendaklah menunjukkan dengan jelas nama kedai, tarikh, nombor Resit Rasmi, kuantiti dan nilai pembelian Produk Yeo’s. Resit Rasmi yang berlipat tidak akan diterima.
b) Gambar-gambar hendaklah memenuhi standard kualiti visual yang minima. Kejelasan imej yang terjejas oleh pencampuran warna, kekasaran, kekaburan, pendedahan berlebihan, artifak mampatan atau lain-lain degradasi yang jelas kelihatan tidak akan diterima dan akan dibatalkan.

Langkah 3:
Hantar penyertaan melalui aplikasi WhatsApp ke nombor telefon 012-2124873Peserta Layak akan menerima satu notifikasi rasmi melalui aplikasi WhatsApp dari Penganjur dalam 1 hingga 3 hari bekerja bagi setiap penyertaan yang diterima.

Langkah 4:
Simpan Resit Rasmi pembelian untuk tujuan pengesahan.

 Peraduan Yeo's Raya Bergaya
Peraduan Yeo's Raya Bergaya

Yeo’s Soya 1liter
Tahukah anda? Yeo’s Soya kini boleh didapati dalam botol 1liter. Biasakan kita minum dalam tin, kotak dan botol kecil kali ini Yeo's ada 1liter, jadi lebih mudah untuk dibeli dan disimpan. Untuk pengetahuan anda, Yeo’s Soya menjalani proses pengisian sejuk untuk mengekalkan kesegarannya.


Peraduan Yeo's Raya Bergaya
Peraduan Yeo's Raya Bergaya

Paling penting, ia s
esuai untuk hidangan seisi keluarga sewaktu bersahur dan berbuka. Oh ya, selepas habis air Yeo’s Soya, anda boleh kitar semula botol tersebut. Memang terbaiklah.