Apa Yang Menarik Sempena Ulangtahun Pertama Yoodo ?
Apa Yang Menarik Sempena Ulangtahun Pertama Yoodo ?
Apa Yang Menarik Mengenai Ulangtahun Pertama Yoodo ? | Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Tahniah buat Yoodo diatas ulangtahun pertama mereka pada Januari yang lalu. Untuk pengetahuan anda, Yoodo adalah perkhidmatan mudah alih digital bebas yang menawarkan perkhidmatan fleksibiliti dan kemudahan kepada pelanggannya. Sepanjang ulangtahun pertama sejak kemunculan ini, pelbagai pelan menarik yang menanti pengguna bersama Yoodo

Apa Yang Menarik Sempena Ulangtahun Pertama Yoodo ?
Apa Yang Menarik Sempena Ulangtahun Pertama Yoodo ?

Dilancarkan pada tahun 2018, Yoodo telah menerima banyak sokongan dari komuniti pengguna yang juga dipanggil "Yooders". Pertumbuhan ini didorong bukan hanya oleh penawaran produk unik Yoodo tetapi ia juga sokongan yang kuat daripada Yooders dan maklum balas daripada komuniti. Berikut adalah perkara yang menarik mengenai Ulangtahun pertama Yoodo.

1. Kejutan Buat Pengguna Setia Yoodo
Yoodo memperkenalkan perkhidmatan costumise dimana anda boleh costumise pelan data anda pengikut pilihan anda dengan menggabungkan data, suara dan mesej. Ia boleh disuaikan sehingga 1,000 kombinasi untuk pelan pilihan anda.  Yoodo tidak lagi menggunakan pelan data yang lama kerana ingin memberi kebebasan kepada pengguna untuk memilih pelan sendiri. Anda bebas untuk menyesuaikan pakej pilihan mengikut citarasa sendiri seperti add-on atau auto-renew.

2. Kejutan Buat Pengguna Setia Yoodo
Yoodo menyambut ulangtahun pertamanya dengan mengejutkan pengguna yang setia menggunakan sejak dari awal kemunculan Yoodo dengan memberi hadiah termasuk smartphone dan hoodie edisi terhad Yoodo. Tahniah kepada mereka!

Apa Yang Menarik Sempena Ulangtahun Pertama Yoodo ?
Apa Yang Menarik Sempena Ulangtahun Pertama Yoodo ?

3. Yoodo Community Day & PUBG MOBILE National Championship
Yoodo juga pernah menganjurkan Yoodo Community Day dimana mereka menghimpunkan ramai pengguna untuk menyambut dan tidak melepaskan peluang untuk tawaran yang akan datang. Selain itu, Yoodo juga terlibat sebagai penaja PUBG MOBILE National Championship yang pertama kalinya diadakan di Malaysia dan pemenan, Gank FTY, sekaligus menjadi pasukan rasmi Yoodo untuk mengambil bahagian dalam PUBG MOBILE tournaments di seluruh negara.


4. Pakej 'Roam Like Home'
Yoodo turut memperkenalkan pakej 'Roam Like Home' dimana ia membolehkan pengguna untuk travel ke 53 negara yang berbeza dengan pelan Yoodo tempatan mereka pada kadar rata sama ada RM10 atau RM20 dan data spesifik permainan PUBG MOBILE 20GB, untuk pemain yang kini bebas melalui promosi berterusan. Yoodo juga memberi hadiah kepada semua pengguna promosi khas yang membolehkan 3x Lebih Data : 3 kali Lebih Banyak Simpanan untuk pengguna apabila mereka membeli 'data booster'.

Terima kasih Yoodo beri peluang kepada Momi dan rakan Blogger untuk costumise casing smartphone masing-masing. Bukan itu sahaja, kami juga turut diberi peluang untuk bermain PUBG Mobile bersama-sama. Memang nervous ya main. Walaupun antara yang terawal kalah tapi memang sangat fun tau hehe!

Apa Yang Menarik Sempena Ulangtahun Pertama Yoodo ?
Apa Yang Menarik Sempena Ulangtahun Pertama Yoodo ?

Haaa... Menarik bukan pakej-pakej dan aktiviti yang dilakukan oleh Yoodo. Sememangnya sangat berbaloi untuk mereka yang menggunakan Yoodo lebih lebih lagi yang gemar permainan PUBG Mobile.  Tunggu apa lagi? Jom subscribe Yoodo sekarang ! Untuk maklumat lanjut mengenai promosi dan tawaran yang menarik dari Yoodosila kunjungi laman sesawang yoodo.com.my atau cari yoodoMY  di FacebookInstagramYouTube dan Twitter