Trending - #10yearschallenge
Trending - #10yearschallenge 

Trending - #10yearschallenge
 | Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Beberapa hari ini, kalau anda perhatikan di timeline Facebook, Instagram dan Twitter sedang tular  diseluruh dunia dengan #10yearschallenge iaitu perbandingan antara dua gambar pada tahun 2009 (10 tahun lalu) dan gambar terkini. Rata-rata pengguna media sosial termasuk selebriti memuat naik gambar #10yearschallenge mereka dan pelbagai reaksi menarik yang boleh kita saksikan. Momi juga tidak ketinggalan untuk memuat naik gambar #10yearschallenge di Facebook. Jom tengok perbezaan Momi 10 tahun yang lalu dan terkini.

Trending - #10yearschallenge
Trending - #10yearschallenge 

Gigih mencari gambar dalam Facebook, nasib baik ada. Walaupun banyak sangat perbezaan antara tahun 2009 dan 2019, tetap pose tetap sama hahaha! Tahun 2009 merupakan tahun Momi baru sahaja lepasan SPM dan masuk ke Kolej Poly-Tech Mara Ipoh. Masa ni sebab duduk asrama jadi memang berat badan memang turun sangat sangat kemudian tahun 2010 badan terus naik sehingga kini haha. | 10yearschallenge Malaysia 

Jadi jika anda ingin kongsikan gambar throwback anda, jangan lupa hashtag #10yearschallenge. Pastinya serba sedikit menggamit memori anda 10 tahun lalu. Selamat mencuba !