recent posts

MOMI IS BACK!

MOMI IS BACK!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais! Rasanya dah lama meninggalkan blog seketika sebab Momi sibuk dengan Watsons Malaysia's Top Influencer. Alhamdulillah, Momi berjaya sampai ke Top 6. Momi baru sahaja nak start gear untuk update blog sebab memang tak boleh fokus banyak perkara dalam satu masa. Lagi-lagi minggu lepas Momi balik kampung, jadi memang tak sempat nak tengok Blog.

Baca : Pengalaman Menyertai Watsons Malaysia's Top Influencer

Sedar tak sedar sudah hampir kita dengan bulan Disember dan tak lama lepas tu sudah masuk tahun 2019. Jadi Momi harap anda masih lagi setia membaca blog Momi ni. In sha Allah pelbagai content yang menarik akan Momi update. Jangan lupa ikuti Momi di Instagram tau. Sayang semua!


Yang sentiasa comel di hati awak,
Momi










MOMI IS BACK! MOMI IS BACK! Reviewed by Rafzan Tomomi on 11/26/2018 04:45:00 pm Rating: 5

5 comments:

Powered by Blogger.