ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit

by - 9/05/2018 05:32:00 pm

ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit

ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais! Masalah berat badan dan perut buncit tidak asing lagi dengan kita. Lagi-lagi berat fizikal seperti Momi yang semakin mengembang ni, barulah nak terfikir untuk kurangkan berat badan. Kadang-kadang rasa macam tak confident bila bergambar, terpaksalah ambil beberapa shot barulah nampak kurus hehe. Kebetulan, ada kawan suruh cuba minum produk keluaran Bmar Empire Trading iaitu ShakeITZ Selfie Drink. Jadi Momi nak kongsikan sikit apa kebaikan dan kandungan dalam ShakeITZ Selfie Drink.

ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit
ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit

Apa Itu ShakeITZ Selfie Drink?
ShakeITZ Selfie Drink merupakan minuman tambahan yang diperkayakan dengan Gluthathione, Vitamin C dan Apple Stemcell. Minuman tambahan ini mampu meningkatkan kadar metabolisme badan. Selain itu, ia juga membantu melancarkan pembuangan sisa toksik dalam badan. Menariknya, minuman tambahan ini berperisan epal hijau dan rasanya sedap. 

Antara kandungan yang terdapat dalam minuman tambahan ini adalah ekstrak Teh Hijau, Garcinia Cambogia, biji Kopi Hijau, Vitamin E, Fenugreek dan Sucrose. Minuman tambahan ini dapat meningkatkan kadar metabolisme badan selain membantu melancarkan pembuangan sisa toksik dalam badan. Dengan ini anda dapat menurunkan berat badan dengan cara semulajadi dan sihat. Untuk pengetahuan anda, produk ini bebas dari bahan kimia dan diluluskan oleh KKM serta dihasilkan di kilang bertaraf GMP.

ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit
ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit

Kelebihan ShakeITZ Selfie Drink
Sebenarnya ada banyak kelebihan yang tersembunyi di dalam minuman tambahan ShakeITZ Selfie Drink ini. Berikut adalah kelebihannya :

  • Menurunkan berat badan dan mengempiskan perut.
  • Mmampu menghilangkan lemak degil
  • Dapat mengawal selera makan
  • Pinggang menjadi ramping
  • Kulit menjadi lebih putih, cerah dan lembut
  • Membakar lemak dari dalam
  • Mengeluarkan toksin dan mencuci usus
  • Melawaskan pembuangan air besar
  • Meningkatkan kadar metabolisme
  • Membakar kalori berlebihan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Menghalang kolestrol jahat
ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit
ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit


Cara Penyediaan ShakeITZ Selfie Drink
Cara Penyediaan minuman ShakeITZ Selfie Drink ini sangatlah mudah. Cara-caranya adalah seperti berikut : 

1. Sediakan 250ml air kosong atau air sejuk (ikut pilihan anda) didalam shaker.
2. Ambil 1 sachet minuman ShakeITZ masuk ke dalam minuman tersebut.
3. Goncang ShakeITZ bersama air 250ml sehingga sebati.
4. Jangan lupa amalkan minum sebelum sarapan pagi.

ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit
ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit

Testimoni Pengguna ShakeITZ Selfie Drink
Ramai yang sudah cuba minum ShakeITZ Selfie Drink ini, dan ternyata dapat membantu mengurangkan berat badan mereka. Momi sendiri sudah mencubanya beberapa hari dan kerap ke tandas untuk buang air kecil. Tak percaya? Mari lihat testimomi pengguna : 

ShakeITZ Selfie Drink - Membantu Mengurangkan Berat Badan & Perut Buncit
Testimoni Pengguna ShakeITZ Selfie Drink

Bagi anda yang ingin mendapatkan produk ShakeITZ Selfie Drink, anda boleh hubungi BMAR EMPIRE TRADING di talian hotline 018-7660532 atau juga boleh menghubungi terus ke Facebook page rasmi B MAR dengan harga RM140 (Semenanjung) dan RM150 (Sabah & Sarawak)

Untuk dapatkan maklumat lanjut tentang ShakeITZ Selfie Drink ini, anda boleh mengikut laman media sosial mereka di Instagram dan Facebook rasmi mereka. Selamat mencuba!

You May Also Like

7 comments

  1. Jom la kita kurus sama2...yg penting x peelu berlapar dh kan...ambil makanan seperti biasa...yg penti g air minum banyak agar cepat detox

    ReplyDelete
  2. akak minum ni sebab nak hilangkan perut buncit. seminggu nmpak kesan tau. tu akak workout sekali. best la minum air ni

    ReplyDelete
  3. Marilah kita bershake shake setiap pagi ya..harap2 lepas shake2 nanti kita leh slim melim

    ReplyDelete
  4. Awak jangan lah kurus nanti kita tak ada geng hehehehe tak apa kita buat geng turun berat badan lak ok kita cuba juga minuman ni...

    ReplyDelete
  5. wah lepas nie lebih syanteek la awak kan.....boleh jadi model pilihan

    ReplyDelete
  6. kak lily pun cuba gak, so far melawaskan perut betul. Pagi-pagi dah pi membuang tau

    ReplyDelete
  7. Jom kurus bersama. LeYa pun sedang dlm proses mengurangkan berat badan sedikit. Rasa dah over berat ni. Tak sama dgn incik otomen taro nanti..hehehe... Semoga berjaya jugam buat Momi ye..

    ReplyDelete