Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung-

by - 4/05/2018 03:29:00 pm

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais! Rasanya dah lama Momi tak update entri 'Saya & Gambar' kan? Kali terakhir update rasanya September 2017. Baru-baru ini, kebanyakkan post gambar dekat Kampung sebab dua tiga bulan ini kerap balik kampung untuk kenduri tahlil arwah ayah. Terima kasih kepada adik Momi, si Amy sebab melayan kerenah Momi yang suka bergambar kesana kesini, sampai selit selit tepi pokok dan dedaun gitu hehe. Malas nak bebel panjang, jom tengok "Lookbook" Edisi Balik Kampung Momi dekat Kampung hehe.

Perhatian : Kesemua foto dibawah ditangkap menggunakan Huawei P10.

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
"Eh ada apa dekat atas tu?"

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Girls, I'm fabulous! haha

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Feelin' Gorgeous?

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
It's weird right?

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Fierce & Love gitu.

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Beautiful Sunset.

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Mai mai beli Pulasan.

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Sinar Cahaya

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Belakang Rumah Pon Jadi ya haha.

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Hijau

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Pulasan ! Pulasan !

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Cari Mana Momi?

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung- Rafzan Tomomi
Cahaya Dalam Kegelapan

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung-
Hey you, miss me?

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung-
Beauty is Pride

Saya & Gambar IV -Edisi Balik Kampung-
Sometimes you invisible.

Sebenarnya banyak lagi tau cuma Momi tak sempat nak edit. Apa-apa pun harap anda enjoy melihat gambar Momi, kalau murung cepat-cepat makan ubat ya hahaha. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk melihat gambar-gambar Momi. Semua gambar diatas diedit menggunakan vsco cam untuk Instagram. Jangan lupa ikuti Momi di Instagram - @rafzantomomi. ;)


You May Also Like

10 comments

  1. Gaya mutu keunggulan..inilah Momi dan dunianya..akak suka!!!

    ReplyDelete
  2. suka la kitew dgn gambar awak ni... kretif jugak..keep it up ok momi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih sis . In Shaa Allah :D

      Delete
  3. Alolo cute jah momi bergambar.. Bukan murung dah ni.. Tersenyum sokmo kak tengok hihihihi macam-macam gaya..

    ReplyDelete
  4. Nice shots Momi πŸ‘πŸΌπŸ˜‰

    ReplyDelete
  5. Wowwww... memang adorenya hasil Huawei 10 nih tapi blom mampu haha. Tapi kannn... hp canggih pun kalau tak kerana modelnya pandai bergaya pun tak jadik jugakkan! Thee.. Jemput singgah blog saya http://deebpunyecite.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sis. memang cantik sangat kamera Huawei P10 ni. :)

      Delete