• Lirik Lagu Sekali Lagi - Naim Daniel

    Lirik Lagu Sekali Lagi - Naim Daniel

    Lirik Lagu Sekali Lagi - Naim Daniel | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Banyak pula lagu baru yang keluar baru-baru ini. Ada sebuah lagu yang berjaya menangkap halwa telinga Momi iaiu lagu "Sekali Lagi". Lagu ini dinyanyikan oleh Naim Daniel yang merupakan seorang pelakon dari usia kanak-kanak lagi. Single pertamanya ini di-release-kan dibawah World Peace Entertainment Sdn. Bhd. Lagu ini hasil ciptaan beliau sendiri bersama Omar K dan Ikhwan Fatanna. Ada beberapa part yang 'catchy' macam "oh oh ohh" pada permulaan lagu. Jom nyanyi sama sama :)


    Lirik Sekali Lagi - Naim Daniel
    Komposer : Naim Daniel, Omar K, Ikhwan Fatanna
    Lirik : Naim Daniel
    © 2018 World Peace Entertainment Sdn. Bhd

    Oh oh ohhh
    Oh oh ohhh oh
    Oh oh ohhh ohhhh

    Hari ini
    Tak berteman aku sendirian
    Sejak semalam
    Rasa ini jauh kita bertengkar dan menjauh
    Kian merapuh

    Apa yang harusku laku
    'Tuk kembalikan hatimu?

    Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama
    Walau akan tiba hari - hari yang berbeza
    Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu 
    Takkanku ragu 
    Takkanku ragu 

    Tak terbiasa Detikku tanpamu
    Kembali padaku 
    Woo

    (Oh oh ohhh
    Oh oh ohhh oh
    Oh oh ohhh ohhhh)

    Oh Sesal tak henti
    Tiap kata dibenak fikiran (yeah)
    Oh Hilang dalam kelam
    Janji yangku genggam
    Telah terbiar

    Apa yang harusku laku
    'Tuk kembalikan hatimu?

    Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama
    Walau akan tiba hari - hari yang berbeza
    Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu 
    Takkanku ragu 
    Takkanku ragu 

    Tak terbiasa Detikku tanpamu
    Kembali padaku 

    Kembali padaku
    Dewasa bersamamu 
    Setiap waktu disisi
    Tanpa ada rasa ragu
    Mentarikan bercahaya
    Selagi kau masih percaya

    Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama 
    Walau akan tiba hari - hari yang berbeza
    Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu 
    Takkanku ragu 
    Takkanku ragu 

    Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama (silap yang sama)
    Walau akan tiba hari - hari yang berbeza (hari yang berbeza)
    Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu 
    Takkanku ragu (Tidak akan ku ragu)
    Takkanku ragu 

    Tak berbeza detik tanpa
    Tiap penjuru kamar kini muzikku
    Kembali padaku 

    (Oh oh ohhh
    Oh oh ohhh oh
    Oh oh ohhh ohhhh)

    Lagu Baru Melayu 2018 | Lagu Baru Naim Daniel 2018 | Lirik Lagu Naim Daniel | Lagu Naim Daniel Download | Naim Daniel - Sekali Lagi Mp3 | Lirik Lagu Naim Daniel - Sekali Lagi  Lagu Naim Daniel - Sekali Lagi  Download | Lirik Lagu Baru Naim Daniel - Sekali Lagi 

  • You might also like

    2 comments:

    1. lagu ni pun best.. hahaha.. first ingatkan untuk awek ke apa.. rupanya untul mak dia.. :D

      ReplyDelete
    2. Suke dengar sore naim daniel ni
      sedap..
      start dengar dia nyanyi tak tung tuang tu

      ReplyDelete