Lirik Lagu Sekali Lagi - Naim Daniel

by - 2/19/2018 03:31:00 pm

Lirik Lagu Sekali Lagi - Naim Daniel

Lirik Lagu Sekali Lagi - Naim Daniel | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Banyak pula lagu baru yang keluar baru-baru ini. Ada sebuah lagu yang berjaya menangkap halwa telinga Momi iaiu lagu "Sekali Lagi". Lagu ini dinyanyikan oleh Naim Daniel yang merupakan seorang pelakon dari usia kanak-kanak lagi. Single pertamanya ini di-release-kan dibawah World Peace Entertainment Sdn. Bhd. Lagu ini hasil ciptaan beliau sendiri bersama Omar K dan Ikhwan Fatanna. Ada beberapa part yang 'catchy' macam "oh oh ohh" pada permulaan lagu. Jom nyanyi sama sama :)


Lirik Sekali Lagi - Naim Daniel
Komposer : Naim Daniel, Omar K, Ikhwan Fatanna
Lirik : Naim Daniel
© 2018 World Peace Entertainment Sdn. Bhd

Oh oh ohhh
Oh oh ohhh oh
Oh oh ohhh ohhhh

Hari ini
Tak berteman aku sendirian
Sejak semalam
Rasa ini jauh kita bertengkar dan menjauh
Kian merapuh

Apa yang harusku laku
'Tuk kembalikan hatimu?

Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama
Walau akan tiba hari - hari yang berbeza
Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu 
Takkanku ragu 
Takkanku ragu 

Tak terbiasa Detikku tanpamu
Kembali padaku 
Woo

(Oh oh ohhh
Oh oh ohhh oh
Oh oh ohhh ohhhh)

Oh Sesal tak henti
Tiap kata dibenak fikiran (yeah)
Oh Hilang dalam kelam
Janji yangku genggam
Telah terbiar

Apa yang harusku laku
'Tuk kembalikan hatimu?

Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama
Walau akan tiba hari - hari yang berbeza
Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu 
Takkanku ragu 
Takkanku ragu 

Tak terbiasa Detikku tanpamu
Kembali padaku 

Kembali padaku
Dewasa bersamamu 
Setiap waktu disisi
Tanpa ada rasa ragu
Mentarikan bercahaya
Selagi kau masih percaya

Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama 
Walau akan tiba hari - hari yang berbeza
Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu 
Takkanku ragu 
Takkanku ragu 

Tak ingin lagiku ulangi silap yang sama (silap yang sama)
Walau akan tiba hari - hari yang berbeza (hari yang berbeza)
Inginku tempuh waktu dewasa bersamamu 
Takkanku ragu (Tidak akan ku ragu)
Takkanku ragu 

Tak berbeza detik tanpa
Tiap penjuru kamar kini muzikku
Kembali padaku 

(Oh oh ohhh
Oh oh ohhh oh
Oh oh ohhh ohhhh)

Lagu Baru Melayu 2018 | Lagu Baru Naim Daniel 2018 | Lirik Lagu Naim Daniel | Lagu Naim Daniel Download | Naim Daniel - Sekali Lagi Mp3 | Lirik Lagu Naim Daniel - Sekali Lagi  Lagu Naim Daniel - Sekali Lagi  Download | Lirik Lagu Baru Naim Daniel - Sekali Lagi 

You May Also Like

2 comments

  1. lagu ni pun best.. hahaha.. first ingatkan untuk awek ke apa.. rupanya untul mak dia.. :D

    ReplyDelete
  2. Suke dengar sore naim daniel ni
    sedap..
    start dengar dia nyanyi tak tung tuang tu

    ReplyDelete