Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

by - 1/30/2018 12:00:00 am

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' ! | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais! Pernahkah anda dengar mengenai produk pakaian untuk sukan, Jonlivia? Baru-baru ini Momi menghadiri "Jonlivia Product Launch dan Simplezy Challenge Finale Show" di Paradigm Mall pada 20 Januari 2018. Pada malam tersebut, 1000 orang terawal yang hadir bakal menerima 'Jonlivia Blazebelt'.

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !
Momi dapat gift dari Jonlivia. Terima kasih Jonlivia.

Pelancaran Seluar Fitness-Skincare
Momi lihat dekat laman web Jonlivia sememangnya banyak pakaian sukan yang cantik dan nampak selesa dijual. Jonlivia kali ini melancarkan sebuah produk seluar iaitu 'BlazePants Brightening Series'. Apa yang bestnya BlazePants Brightening Series ini ialah seluar fusion yang mempunyai fungsi 3-dalam-1 iaitu membakar kalori empat kali lebih cepat, mendapat perlindungan UV sebanyak 50% dan mencerahkan serta melembabkan kulit.

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

Semasa majlis berlangsung, Jonlivia mempamerkan BlazePants Brightening Series semasa peragaan seluar fitness-skincare tersebut bersama beg sandang 'THULE'. Bagi Momi seluar BlazePants Brightening Series' memang nak kemas dan selesa untuk dipakai. Lagi-lagi semasa kita jogging atau bersenam. Jom kita lihat sikit seluar BlazePants Brightening Series' :

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

Peringkat Akhir Slimplezy Challenge
Slimplezy Challenge kini sudah sampai kemuncaknya. Untuk pengetahuan anda, Slimplezy Challenge merupakan acara utama yang ditaja oleh Jonlivia, dimana 20 orang peserta bertanding untuk merebut gelaran Juara. Para peserta telah bersama-sama dalam sebulan setengah, mengikuti sesi latihan intensi tinggi dan mencabar diri mereka untuk menurunkan berat badan dan mengamalkan budaya hidup sihat.

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !
Barisan Peserta Slimplezy Challenge

Pada malam tersebut, diantara 20 orang peserta yang bertanding hanya 3 orang pemenang yang diumumkan. Juara Slimplezy Challenge, Lim Siew Li telah menerima undian paling banyak dikalangan penonton yang hadir. Tahniah buat kesemua pemenang yang juga menerima wang tunai dan tiket kapal terbang dari AirAsia. | Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !

Jonlivia Melancarkan Seluar Fitness-Skincare & Pertandingan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' !
Lim Siew Li, Juara Slimplezy Challenge

Untuk maklumat lanjut mengenai Jonlivia dan produk-produk keluarannya, sila layari laman web rasmi Jonlivia . Jangan lupa ikuti laman media sosial Jonlivia di Instagram dan Facebook untuk perkembangan terkini mengenai produk terbaru keluaran Jonlivia.  

You May Also Like

16 comments

  1. Best la dorang dapat join event jonlivia ni. emi tak dapat jemputan pun. Just pernah review hotpants jonlivia je. Hotpants dia memang best.

    ReplyDelete
  2. please kah momi jangan pakai jonlivia, nanti momi kurus keding macam mana tak adalah orang comel lagi :(

    ReplyDelete
  3. Seronok juga kalau dapat hadir event jonlivia ni.dapat juga bertukar -tukar pandangan

    ReplyDelete
  4. Best lah..kat mn boleh beli seluar ni?

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat pemenang. Femes dah product Jonlivia nih.

    ReplyDelete
  6. Kalau nak bersenam kena cari pakaian yang selesa. Kalau selesa baru la selesa bersenam.

    ReplyDelete
  7. suka dengan jonlivia..sebab pakaian dia boleh buat sukan dan boleh buat jalan macam biasa..sambil nak kurus, boleh beriadah..

    ReplyDelete
  8. Pakai jonlivia boleh kurus ye...nak jugak laaa...

    ReplyDelete
  9. lawa dan nampak sangat kemas! mesti best ni kalau workout

    ReplyDelete
  10. first time dengar this brand jonlivia... they should do one in penang jugak!

    ReplyDelete
  11. Teringin nak ada seluar ni, ada ke saiz besar?... sebab nampak saiz-saiz solid jer yang pakai he he he

    ReplyDelete
  12. Wah baru tahu ada seluar yang mampu membakar lemak dengan lebih cepat ni..macam nak kena dapatkan satu je ni..hehe

    ReplyDelete
  13. Ala bestnya dpat seluar tu. Kita nak jugakk! Model yang menang pun memang runcing nampaknya. Well tahniah buat pemenang

    ReplyDelete
  14. Teringin nak pakai produk ni. Ramainyg review bagus

    ReplyDelete
  15. Sekarang pants fitnes macam ni sgt dicari2. Memang musim exercise ni

    ReplyDelete