RAFZANTOMOMI.COM - All New Look! More Colourful!

by - 11/08/2017 10:18:00 pm

RAFZANTOMOMI.COM - All New Look! More Colourful!

RAFZANTOMOMI.COM - All New Look! More Colourful! | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais ! This is the right time, right moment! Terima wajah baru blog Momi. Lebih ceria, lebih meriah, lebih comel dari biasa hehe. Sempena ulang tahun kelahiran Momi pada Disember dan tahun baharu 2018, Momi mengubah 100% template dan header untuk tahun baharu yang mendatang ni. Biasanya hujung tahun Momi busy sikit, jadi Momi transform blog menjadi baharu. Yeay!
Rasanya kali terakhir tukar template blog ni awal 2016 lalu. Momi masih lagi mengekalkan nama blog cuma designnya lebih ceria dan comel gitu haha. Idea asalnya tak nak tukar sebenarnya, tapi pepagi tadi kotak komen Momi tak berfungsi. Berapa kali cuma godek coding masih sama. Jadi dengan semangat wajanya terus cari template yang cecantik sikit, terpaksa merajinkan diri untuk tukat template baru.

RAFZANTOMOMI.COM - All New Look! More Colourful!

Masa tengah dah ubah suai tu, rupanya ramai yang bagitahu ruangan komen mereka juga tiada. Okay, disebabkan hal itu, makanya Momi teruskan ubah template dan touch up sikit-sikit supaya nampak seperti yang diinginkan. Alhamdulillah settle sikit-sikit, walaupun akan ada beberapa perubahan kecil. Berpeluh jugak menghadap coding tak kesudah tu haha. Harap anda semua suka dengan wajah baru blog Momi ni ya. :)

p/s : ruangan komen masih tak okay. huhu

You May Also Like

36 comments

  1. nice juga template baru blog ni =)

    ReplyDelete
  2. Yeay, dah boleh komen. Untunglar momi pandai design. Cantiknya header tu

    ReplyDelete
  3. Ceria dan bestnya dapat design sendiri!! Nice2 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe best best. gigih tengok coding :)

      Delete
  4. Ceria sama karektor dengan tuan blog. Have a nice day momi. Salam kenalan naa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. In shaa Allah. salam kenal juga ya :)

      Delete
  5. Menarik.. segar mata masuk sini dengan template baru.

    ReplyDelete
  6. cantikKkk! nampak cerah mata bila bukak blog momi dan paling penting loading laju hehe

    ReplyDelete
  7. Ceria! Itu impression pertama Rawlins bila buka dengan wajah baru ini.

    Pasal comment box, Rawlins nyer masih lagi masalah. Kenapakah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy... terima kasih Rawlins.

      dah komen dah kat entri you tadi, dah boleh :D

      Delete
  8. Cantik blog awak. Baguslaah pandai godek-godek sana sini. Kita tak pandai. Loading laju tu penting. Please komen blog i. Ada apa2 nak tambah baikkan lagi. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bella. kita cuba cuba je wak , cantik pula hehhee :)

      Delete
  9. Memang ceria header baru momi ni. Rajinnya momi godek coding. Kalau kinah memang tak la. Pening

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh terima kasih. tu laa, nak pitam jugak godek coding tu. ahahaa

      Delete
  10. Cantiklah Momi..seronok n ceria je kalau masuk kat sini. Dah boleh buat template sendiri makna dah boleh lah buatkan utk org lain kan momi...:D, next time leh lah upah momi cam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih kak Hanny. eh ni amek template sedia ada je kak, pastu edit coding je. hehee

      Delete
  11. Hah amiiikkkk terus tukar template segala. Hehehe. Well done!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak. nasib selesai dalam masa sehari je yeay

      Delete
  12. Setiap kali masuk blog momi, memang nampak sungguh ceria... suka... seceria orangnya... dalam hati, siapa yang tahu kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye bro hehehe. kita chill chill dulu hehe

      Delete
  13. momi memang cute bila pakai baju warna ni...rasa segar je biji mata ni masuk blog momi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak. nanti kita cari baju kaler-kaler ceria haha

      Delete
  14. Template baru semangat baru. Lagi seronok nak blogging macam ni.

    ReplyDelete
  15. U oll nanti nak minta tolong edit kita nya banner tu seronok tengok u oll nya ceria untung orang pandai buat desing ni sentiasa ada idea baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah kalau ai tak busy hehehe.

      Delete