• Lirik Lagu Mata - Ayda Jebat

    Lirik Lagu Mata - Ayda Jebat

    Lirik Lagu Mata - Ayda Jebat | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Okay gais! Pada 28 Julai 2017, Ayda Jebat telah me-release-kan single terbarunya yang berjudul "MATA". Ayda Jebat telah dedikasikan lagu ini kepada para Atlet Malaysia yang akan berjuang demi Malaysia di Sukan SEA 2017 #KL2017. Lagu dan muziknya ni soooo international! Bagi Momi something new dari Ayda Jebat. I'm proud for you AJ! Jom dengar!


    Lirik MATA -  Ayda Jebat
    Komposer : Audi Mok, Shazee Ishak & Ayda Jebat
    Penulis Lirik : Audi Mok, Shazee Ishak & Ayda Jebat
    Kredit :
    Executive Producer : Melakaboy
    Komposer & Lirik : Audi Mok, Shazee Ishak & Ayda Jebat
    Video : zalhilman@paranormal.com.my
    Dance : Budak Joget
    Lokasi : Kompleks Sri Utusan, Bandar Baru Bangi


    © Paranormal Records (Malaysia)


    Kerana kau tiada
    Kau sangka ku rapuh
    Kerana ku terluka
    Kau sangku ku jatuh

    Kerana kau menghina
    Kau sangka ku marah
    Kau sangka ku pasrah
    Tak terdaya tanpa kamu

    Aku bukan seperti kau sangka
    Aku tabah tanpa resah
    Ku laku apa yang ku mahu
    Hanya kau mampu mengarah aku

    Jangan kau pertikaikannya
    Jangan kau tertanya-tanya
    Aku tak perlu dirimu
    Aku hidup hanya untuk-Nya

    MATA
    Jangan jangan sangka aku lemah
    MATA
    Cangkuk kiri kanan bibir berdarah
    MATA
    Lihat-Lihat siapa yang dah rebah
    MATA
    Angkat tangan mundur baik kau menyerah
    MATA

    Lirik Lagu Mata - Ayda Jebat

    Walaupun ku menghilang
    Bukannya ku retak
    Walaupun ku kecundang
    Malam tak gelita

    Walaupun ku berdiam
    Masih ku berapi
    Kau tak kenali
    Siapa aku sebenarnya

    Aku hanya menunggu saatku
    Takkan ku terburu-buru
    Ku tahu kekuatan diriku
    Tiada siapa yang kan menumpas ku

    Jangan kau pertikaikannya
    Jangan kau tertanya-tanya
    Aku tak perlu dirimu
    Aku hidup hanya untuk-Nya

    MATA
    Jangan jangan sangka aku lemah
    MATA
    Cangkuk kiri kanan bibir berdarah
    MATA
    Lihat-Lihat siapa yang dah rebah
    MATA
    Angkat tangan mundur baik kau menyerah
    MATA

    Guruh 
    Guruh mengiringi
    Tegakku berdiri
    Menanti pagi
    Kamu
    Kamukan tahu
    Siapaku Siapaku 
    Tanpa Kamu oh
    Oh.. Wo Oh..
    Oh.. Oh..

    Oh.. Oh..
    Jangan jangan sangka aku lemah
    Cangkuk kiri kanan bibir berdarah
    Lihat-Lihat siapa yang dah rebah
    Angkat tangan mundur baik kau menyerah

    Jangan jangan sangka aku lemah
    AJ


    Lagu Baru Melayu 2017 | Lagu Baru Ayda Jebat 2017 | Lirik Lagu Ayda Jebat  | Lagu MATA Download | MATA Ayda Jebat Mp3 | Lirik Lagu MATA Ayda Jebat |  Lagu MATA Ayda Jebat Download | MATA Ayda Jebat Mp3 | Lirik Lagu MATA Ayda Jebat

  • You might also like

    5 comments:

    1. waaah lagu baru AJ..!! suka jugak lagu2 dia ni..

      ReplyDelete
    2. tak pnah dengar lagi, ok nak dengar lah sekarang hahaaha

      ReplyDelete
    3. Ayda jebat famous betul sekarang ni smpai ada orang kata dia promote illuminati

      ReplyDelete