Lirik Lagu Mata - Ayda Jebat

10:31:00 Rafzan Tomomi 5 Comments

Lirik Lagu Mata - Ayda Jebat

Lirik Lagu Mata - Ayda Jebat | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Okay gais! Pada 28 Julai 2017, Ayda Jebat telah me-release-kan single terbarunya yang berjudul "MATA". Ayda Jebat telah dedikasikan lagu ini kepada para Atlet Malaysia yang akan berjuang demi Malaysia di Sukan SEA 2017 #KL2017. Lagu dan muziknya ni soooo international! Bagi Momi something new dari Ayda Jebat. I'm proud for you AJ! Jom dengar!


Lirik MATA -  Ayda Jebat
Komposer : Audi Mok, Shazee Ishak & Ayda Jebat
Penulis Lirik : Audi Mok, Shazee Ishak & Ayda Jebat
Kredit :
Executive Producer : Melakaboy
Komposer & Lirik : Audi Mok, Shazee Ishak & Ayda Jebat
Video : zalhilman@paranormal.com.my
Dance : Budak Joget
Lokasi : Kompleks Sri Utusan, Bandar Baru Bangi


© Paranormal Records (Malaysia)


Kerana kau tiada
Kau sangka ku rapuh
Kerana ku terluka
Kau sangku ku jatuh

Kerana kau menghina
Kau sangka ku marah
Kau sangka ku pasrah
Tak terdaya tanpa kamu

Aku bukan seperti kau sangka
Aku tabah tanpa resah
Ku laku apa yang ku mahu
Hanya kau mampu mengarah aku

Jangan kau pertikaikannya
Jangan kau tertanya-tanya
Aku tak perlu dirimu
Aku hidup hanya untuk-Nya

MATA
Jangan jangan sangka aku lemah
MATA
Cangkuk kiri kanan bibir berdarah
MATA
Lihat-Lihat siapa yang dah rebah
MATA
Angkat tangan mundur baik kau menyerah
MATA

Lirik Lagu Mata - Ayda Jebat

Walaupun ku menghilang
Bukannya ku retak
Walaupun ku kecundang
Malam tak gelita

Walaupun ku berdiam
Masih ku berapi
Kau tak kenali
Siapa aku sebenarnya

Aku hanya menunggu saatku
Takkan ku terburu-buru
Ku tahu kekuatan diriku
Tiada siapa yang kan menumpas ku

Jangan kau pertikaikannya
Jangan kau tertanya-tanya
Aku tak perlu dirimu
Aku hidup hanya untuk-Nya

MATA
Jangan jangan sangka aku lemah
MATA
Cangkuk kiri kanan bibir berdarah
MATA
Lihat-Lihat siapa yang dah rebah
MATA
Angkat tangan mundur baik kau menyerah
MATA

Guruh 
Guruh mengiringi
Tegakku berdiri
Menanti pagi
Kamu
Kamukan tahu
Siapaku Siapaku 
Tanpa Kamu oh
Oh.. Wo Oh..
Oh.. Oh..

Oh.. Oh..
Jangan jangan sangka aku lemah
Cangkuk kiri kanan bibir berdarah
Lihat-Lihat siapa yang dah rebah
Angkat tangan mundur baik kau menyerah

Jangan jangan sangka aku lemah
AJ


Lagu Baru Melayu 2017 | Lagu Baru Ayda Jebat 2017 | Lirik Lagu Ayda Jebat  | Lagu MATA Download | MATA Ayda Jebat Mp3 | Lirik Lagu MATA Ayda Jebat |  Lagu MATA Ayda Jebat Download | MATA Ayda Jebat Mp3 | Lirik Lagu MATA Ayda Jebat

5 comments:

  1. waaah lagu baru AJ..!! suka jugak lagu2 dia ni..

    ReplyDelete
  2. tak pnah dengar lagi, ok nak dengar lah sekarang hahaaha

    ReplyDelete
  3. Ayda jebat famous betul sekarang ni smpai ada orang kata dia promote illuminati

    ReplyDelete