TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

by - 5/03/2017 10:52:00 am

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Rasanya semua orang nak kekal cantik dan sihat kan? Mesti ramai yang mencari produk yang mengekalkan awet muda dan dalam masa yang sama menyihatkan tubuh badan kita. Lagi-lagi orang perempuan yang sememangnya sangat teliti tentang kecantikan diri. Jadi, apa kata anda cuba menggunakan produk "TaraCocoa Collagen" yang dikeluarkan oleh Tararata Ventures

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

Produk TaraCocoa Collagen ini dihasilkan daripada ramuan utama seperti serbuk koko dan 5% Kolagen Peptida Ikan Jepun. Kebaikan penggunaan kolagen Peptida didalam minuman coklat ini ialah ia mudah diserap oleh tubuh badan kita dan sangat baik di dalam meningkatkan pengambilan protein malah menghasilkan pertambahan 18gm protein yang baik. 

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

Pengambilan Kolagen Peptida akan menyebabkan anda akan rasa 40% lebih kenyang berbanding daripada pengambilan makanan tambahan protein yang lain seterusnya menyebabkan kita mengambil makanan yang sedikit pada waktu seterusnya pada hari yang sama. Selain koko dan Kolagen Peptida Ikan (Jenis 1), TaraCocoa juga mengandungi Ekstrak Susu Kambing, Madu dan Vitamin C.

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

Kelebihan mengambil TaraCocoa Collagen dua kali sehari dapat membantu menurunkan tekanan darah dan perkuat saluran darah, disamping ia berupaya untuk melawan bakteria. Selain itu, TaraCocoa Collagen mampu mengawal kolestrol serta mengawal Diebetik & Glikos. Dari segi luaran, ia juga boleh menyembuhkan luka.

Dari segi rasa, ia tak terlalu manis dan memang mudah untuk diminum tanpa rasa loya sebab ia dari coklat. Kalau boleh siap ratah lagi, oh come on guys, it's Chocolate, sedap okay haha. 

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

Cara penyediaan TaraCocoa Collagen sangat mudah. Hanya campurkan Setengah Skup TaraCocoa (maksima 1 skup) ke dalam 200ml (1 cawan) air suam dan kacau sehingga sebati. Lepas tu boleh terus minum. Sebaiknya anda perlu minum 2 kali sehari untuk kesan yang optimum. Wah makin cantik lah lepas ni kan. hehe. Untuk pengetahuan anda, produk TaraCocoa Collagen ini dijamin HALAL dan selamat untuk diminum tanpa was-was. Jangan risau ya, produk ni tidak mengandungi gelatin & sangat menyihatkan. 

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan


Harga TaraCocoa Collagen
TaraCocoa Collagen ini berharga RM80.00 sahaja. Untuk mendapatkan produk ini, anda boleh didapatkannya di Lazada sekarang! Harga sebekas TaraCocoa Collagen ini lebih murah berbanding produk minuman kesihatan & kecantikkan tempatan yang lain.

TaraCocoa Collagen - Minuman Kolagen Berasaskan Koko & Kolagen Peptida Ikan

Info lanjut mengenai Tararata Ventures & Produk "TaraCocoa Collagen" : 

Laman Web Rasmi Tararata Ventures

Instagram Rasmi Tararata Ventures

Facebook Rasmi Tararata Ventures


You May Also Like

0 comments