Apple Fiber Plus - Mengurangkan Berat Badan Saya !

14:50:00 Rafzan Tomomi 10 Comments

  
Apple Fiber Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais ! Lately, Momi rasa berat badan ni semakin lama semakin naik pula. Mula-mula rasa macam tak kisah tapi ada satu masa, mula risau pula dengan berat badan sendiri. Tidak dinafikan, bukan mudah untuk seorang yang memiliki tubuh badan yang besar untuk mengurangkan berat badan. Rasanya sudah beberapa kali juga Momi berusaha untuk mengurangkan berat badan tetapi tidak berjaya.

Apple Fiber Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Baru-baru ini Momi telah mencuba satu produk untuk mengurangkan berat badan. Dengan Apple Fiber Plus, Momi berjaya mengurangkan 3KG dalam masa dua minggu. Produk Apple Fiber Plus, menjadi punca untuk Momi berusaha mengurangkan berat badan walaupun banyak halangan yang perlu ditempuhi.

Apple Fiber Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Selepas makan Apple Fiber Plus, perkara paling kerap Momi lakukan ialah minum air masak. Setiap hari sekurang-kurangnya 3 liter air masak Momi akan minum air masak. Memandangkan Momi seorang yang tak tahan pedas, seeloknya Momi ambil makanan yang kurang pedas, sebab kalau makanan terlalu pedas, memang akan kerap minum air semasa makan.

Apple Fiber Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Selain itu, Momi minum air sebelum makan supaya cepat kenyang dan tak terlebih makan. Untuk pengetahuan anda, kalori dalam air kosong, tiada lemak, tiada minyak, tiada gula. Jadi Momi gantikan air manis dengan air kosong supaya dapat membantu Momi kurangkan pengambilan kalori.

Apple Fiber Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Sebelum tidur pula, Momi sapu dulu losyen panas ni dekat bahagian lemak yang tersembunyi. Lepas pakai Apple Lotion, rasa macam panas-panas dibahagian yang disapu dan buat Momi tidur nyenyak sepanjang malam. Kelebihan menggunakan lotion ini mampu membakar lemak perut buncit dengan kempiskan perut buncit, membakar lemak dan buat Momi tidur nyenyak dengan nyaman dan seleasa. 

Apple Fiber Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Apple Fiber Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Makan 2 biji kapsul Apple Fiber Plus setiap hari; sebiji kapsul sebelum sarapan dan sebiji kapsul lagi pada waktu malam (sebelum tidur). Dengan ini Apple Fiber Plus dapat membantu kuruskan badan dan kempiskan perut buncit. Makan secara konsisten dalam masa 15 hari – 45 hari. Alhamdulillah, Momi berjaya menurunkan berat sebanyak 3KG dalam durasi tersebut. Selain dari mengurangkan berat badan, ia membantu menambah tenaga dan membuang toksin dalam badan.

Apple Fibre Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Setiap botol mengandungi 30 biji dan boleh tahan dalam masa DUA minggu. Untuk pengetahuan anda, produk Apple Fiber Plus telah mendapat pengesahan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) dan HALAL oleh JAKIM. Jadi anda boleh makan produk ini tanpa was-was. Harga sebotol Apple Fiber Plus adalah RM69 dan Apple Lotion adalah RM50. Dengan harga promosi untuk 3 botol + Apple Lotion, dijual pada harga RM110.

Apple Fiber Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Untuk maklumat lanjut mengenai produk Apple Fiber Plus, sila hubungi :

+6 018 907 0583 (Wanda) atau +6 016 350 1993 (Fifi)
Facebook Rasmi : www.facebook.com/impiankurus2017
Laman Web Rasmi : www.applefiberplus.com

Apple Fiber Plus - Membantu Kurangkan Berat Badan Saya!

Terima Kasih !

10 comments:

  1. Suka guna krim dia sebab panas and selesa. Harap2 nanti nmpk la inch hilang. Hehe

    ReplyDelete
  2. Harga dia affordable jgk lah..tq momi for sharing.

    ReplyDelete
  3. wow...senanglah nk flush lemak berlebihan ni ye

    ReplyDelete
  4. Banyak kena ambil satu set ni betul ker boleh kurus u oll kalau berkesan nak juga cuba ni....

    ReplyDelete