Malam Ni Nak Makan Apa? | MOMIVLOG #2

18:09:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Jom tengok Vlog ke-2 Momi. Masa nak 'record' ni memang macam biasalah 'nervous' lepas tu tetiba hujan, suara kejap perlahan kejap kuat haha. Tapi takpe, kita praktis lagi okay hahaha.


VLOG KE-2 ini mengisahkan tentang Momi nak makan malam je sebenarnya. Selalunya Momi akan berada dalam dilema kalau nak makan malam dekat rumah. Benda yang cepat, sedap dan mudah semesti sandwich ala Momi yang ada roti, telur goreng dan sos, simple sangat haha. Siap mintak permission dekat Emak lagi nak 'shoot' ni haha. Semoga korang enjoy dengan video tersebut. :)

0 comments: