Kekal Aktif & Bertenaga Bersama Taurus Energy Drink!

by - 12/06/2016 11:26:00 pm


Kekal Aktif & Bertenaga Bersama Taurus Energy Drink!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Penat selepas 8 jam bekerja? atau baru separuh jalan jogging dah penat? Haa jangan risau, apa kata anda cuba Taurus Energy Drink, ia mampu memberi anda tenaga dan kekal aktif melakukan aktiviti seharian. Kenapa perlu cuba Taurus Energy Drink? Baca entri selanjutnya.

Kekal Aktif & Bertenaga Bersama Taurus Energy Drink!

Taurus Energy Drink
Taurus Energy Drink boleh meningkatkan tahap responsif dan penumpuan anda. ia juga dapat membantu anda dalam setiap keadaan untuk menjadi lebih fokus, bermotivasi dan kreatif. Rasa minumannya sedap dan boleh diterima oleh Momi.

Kekal Aktif & Bertenaga Bersama Taurus Energy Drink!

Adakah Taurus Energy Drink Halal?
Untuk pengetahuan anda, Taurus Energy Drink disahkan HALAL oleh  Jakim Malaysia dibawah nombor rujukkan, JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 004-06/2014. Jadi boleh minum tanpa was-was ya. 

Kekal Aktif & Bertenaga Bersama Taurus Energy Drink!

Kisah Momi Bersama Taurus Energy Drink
Pada 23 November yang lalu, Momi bersama rakan-rakan Blogger ke Laser Battle di Berjaya Time Square, Kuala Lumpur. Nak berperang laser lah kami pada hari tersebut. Momi sebenarnya tak bersedia dengan aktiviti sebegini sebab jarang bersenam haha. Masa tu pula selepas balik kerja, jadi tenaga tak berapa nak okay masa tu. 

Kekal Aktif & Bertenaga Bersama Taurus Energy Drink!

Pada mulanya, Team Momi dan rakan-rakan kalah pada pusingan pertama Laser Battle. Sebab Momi tak faham, satu lagi sebab penat nak berjalan kejar dan tembak orang. Masa rehat, selepas Momi cuba minum Taurus Energy Drink satu tin, rasa semangat nak main laser tag lain macam. Rasa bertenaga pula masa tu. Dengan bantuan Taurus Energy Drink, sedikit sebanyak membawa kami kejayaan pada pusingan kedua dan ketiga. Memang rasa dah jadi 'champion' masa tu hehe.

Kekal Aktif & Bertenaga Bersama Taurus Energy Drink!

Anda boleh dapatkan Taurus Energy Drink di mana-mana 7-Eleven yang berdekatan. Harga asal ialah RM 4.80 tapi sekarang ada promosi hanya RM 4.00 / tin sehingga 5 Disember 2016! Cubalah dan rasai bagaimana anda kenal bertenaga dan kekal aktif sepanjang hari. 


Untuk maklumat lanjut mengenai Taurus Energy Drink atau promosi-promosi, sila ke : 

Instagram : @mytaurused
Facebook : Taurus Energy Drink

You May Also Like

4 comments

  1. kiranya macam 100 plus la ya air ni hehhe

    ReplyDelete
  2. Macam menarik je.. tetiba teringin nak rasa.. herghh !

    ReplyDelete