Ingin Memiliki Beg LV, Macbook & iPads? Jom Sertai Peraduan Ini!

21:42:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Grand Opening Bandoru Store Contest

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Baca tajuk tu mesti teruja terus nak tekan link kita ni kan? hehe. Siapa yang tak mahu Beg LV, Macbook dan iPad kan? haaa Bandoru Store bermurah hati ingin memberikan anda hadiah-hadiah menarik sempena Grand Opening Bandoru Store pada 5 & 6 November 2016. Bandoru Store menjemput anda semua untuk menyertai peraduan memenangi hadiah yang sangat bernilai iaitu Beg LV, Macbook dan iPad hanya dengan berkongsikan peraduan ini sebanyak mungkin kepada rakan-rakan anda.

Grand Opening Bandoru Store Contest

Untuk pengetahuan anda semua, Bondoru Store merupakan sebuah mall terbesar yang bakal menawarkan barangan preloved yang berkualiti untuk para pelanggan dengan harga murah dan berpatutan. Ia terletak di Batu 3, Shah Alam dan menawarkan barangan yang berjenama, berkualiti dan dijual dengan harga yang murah. Jika anda menyertai peraduan Bandoru Store ini, anda akan mendapat kupon diskaun 20%, caranya sangat mudah dengan hanya share peraduan ni untuk menang. Menarik kan?

Grand Opening Bandoru Store Contest

4 pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan pada jumlah POINTS terbanyak yang berjaya dikumpulkan oleh peserta peraduan Grand Opening Bandoru store seperti berikut:

Pemenang pertama: 1 unit Handbag Louis vuitton (LV) multicolor petit (Preloved)
Pemenang kedua: 1 Unit Macbook
Pemenang (3 & 4): 1 Unit iPads setiap satu.

Grand Opening Bandoru Store Contest

Untuk menyertai peraduan yang Grand Opening Bandoru Store yang hebat ini, daftar ke link ini : http://v.bandoru.com/ref/y3938954 . Peraduan ini akan berlangsung sehingga 5 November 2016 .  Masih ada masa lagi untuk menyertainya. Maklumat selanjutnya di www.bandoru.com .

0 comments: