Lirik Lagu Alhamdulillah - Wani Feat. Juzzthin

16:02:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Korang mesti pernah dengarkan lagu 'Lepaskan' dari Wani yang tengah popular tu. Haaa. kini Wani sekali lagi berkolaborasi bersama Juzzthin dalam single terbarunya yang berjudul 'Alhamdulillah'.  Momi suka lagu ni lagi-lagi part korus dia, memang 'catchy'. hehe. Momi gigih salin lirik tu sambil tengok lirik video hehe. Papepon enjoy okay!


LIRIK Alhamdulillah - Wani Feat. Juzzthin
Komposer : DJ Fuzz/Raqib | Penulis Lirik : Adik Viral/ Zizi/ Juzzthin

Walau genggamannya kuat
Tapi bukan milik kita
Akan terlepas jua

Tak ada yang lebih baik
Tak ada yang lebih cantik
Beroleh keredhaannya

Kau karuniakan rasa
Cinta sesama manusia
Hadapi segala dugaan

Bila jiwa rasa lelah
Ambil nafas dan senyumlah
Kerna langit masih cerah

Ku bersyukur, Alhamdulillah 
Ku beruntung, Alhamdulillah 
Waajiburni, Alhamdulillah
Selama lamanya

Ku bersyukur, Alhamdulillah 
Ku beruntung, Alhamdulillah 
Waajiburni, Alhamdulillah
Selama lamanya

Indah cinta pada bahagia
Bila berduka tak mesra
Lagi kekal cintanya

Bersyukur bukannya susah
Hanya bukti beribadah
Ucapkan Alhamdulillah

Ku bersyukur, Alhamdulillah 
Ku beruntung, Alhamdulillah 
Waajiburni, Alhamdulillah
Selama lamanya

Ku bersyukur, Alhamdulillah 
Ku beruntung, Alhamdulillah 
Waajiburni, Alhamdulillah
Selama lamanya

Walau genggamannya kuat
Tapi bukan milik kita
Akan terlepas jua

Tak ada yang lebih baik
Tak ada yang lebih cantik
Beroleh keredhaannya

*Rap* (Juzzthin)
*Assalamualaikum kita bertemu lagi
Jodoh pertemuan syukur atas hadrat illahi
Bertemu berpisah hari berganti pagi
Rezeki ada yang lebih itu kita nak cari

Ingat dan mengingati sesama insan
Kalau lama tak jumpa 'Man HowYou Been Son?'
Dan belas ihsan saling mengerti
Buat apa pun pertamakan budi pekerti

Bereti lagi baik kita memberi
Kerna itu yang akan buat hidup bererti
Mengejar dunia pasti takkan adanya henti
Jauhkan dari sifat cemburu api dan dengki*

Ku bersyukur, Alhamdulillah 
Ku beruntung, Alhamdulillah 
Waajiburni, Alhamdulillah
Selama lamanya

Ku bersyukur, Alhamdulillah 
Ku beruntung, Alhamdulillah 
Waajiburni, Alhamdulillah
Selama lamanya


Lagu Baru Melayu 2016 | Lagu Baru Wani feat. Juzzthin 2016 | Lirik Lagu Wani feat. Juzzthin Lirik | Lagu Wani feat. Juzzthin Alhamdulillah Download | Wani feat. Juzzthin - Alhamdulillah Mp3 | Lirik Lagu Wani feat. Juzzthin - Alhamdulillah Wani feat. Juzzthin - Alhamdulillah Spotify


0 comments: