• Lirik Lagu Alhamdulillah - Wani Feat. Juzzthin


    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Korang mesti pernah dengarkan lagu 'Lepaskan' dari Wani yang tengah popular tu. Haaa. kini Wani sekali lagi berkolaborasi bersama Juzzthin dalam single terbarunya yang berjudul 'Alhamdulillah'.  Momi suka lagu ni lagi-lagi part korus dia, memang 'catchy'. hehe. Momi gigih salin lirik tu sambil tengok lirik video hehe. Papepon enjoy okay!


    LIRIK Alhamdulillah - Wani Feat. Juzzthin
    Komposer : DJ Fuzz/Raqib | Penulis Lirik : Adik Viral/ Zizi/ Juzzthin

    Walau genggamannya kuat
    Tapi bukan milik kita
    Akan terlepas jua

    Tak ada yang lebih baik
    Tak ada yang lebih cantik
    Beroleh keredhaannya

    Kau karuniakan rasa
    Cinta sesama manusia
    Hadapi segala dugaan

    Bila jiwa rasa lelah
    Ambil nafas dan senyumlah
    Kerna langit masih cerah

    Ku bersyukur, Alhamdulillah 
    Ku beruntung, Alhamdulillah 
    Waajiburni, Alhamdulillah
    Selama lamanya

    Ku bersyukur, Alhamdulillah 
    Ku beruntung, Alhamdulillah 
    Waajiburni, Alhamdulillah
    Selama lamanya

    Indah cinta pada bahagia
    Bila berduka tak mesra
    Lagi kekal cintanya

    Bersyukur bukannya susah
    Hanya bukti beribadah
    Ucapkan Alhamdulillah

    Ku bersyukur, Alhamdulillah 
    Ku beruntung, Alhamdulillah 
    Waajiburni, Alhamdulillah
    Selama lamanya

    Ku bersyukur, Alhamdulillah 
    Ku beruntung, Alhamdulillah 
    Waajiburni, Alhamdulillah
    Selama lamanya

    Walau genggamannya kuat
    Tapi bukan milik kita
    Akan terlepas jua

    Tak ada yang lebih baik
    Tak ada yang lebih cantik
    Beroleh keredhaannya

    *Rap* (Juzzthin)
    *Assalamualaikum kita bertemu lagi
    Jodoh pertemuan syukur atas hadrat illahi
    Bertemu berpisah hari berganti pagi
    Rezeki ada yang lebih itu kita nak cari

    Ingat dan mengingati sesama insan
    Kalau lama tak jumpa 'Man HowYou Been Son?'
    Dan belas ihsan saling mengerti
    Buat apa pun pertamakan budi pekerti

    Bereti lagi baik kita memberi
    Kerna itu yang akan buat hidup bererti
    Mengejar dunia pasti takkan adanya henti
    Jauhkan dari sifat cemburu api dan dengki*

    Ku bersyukur, Alhamdulillah 
    Ku beruntung, Alhamdulillah 
    Waajiburni, Alhamdulillah
    Selama lamanya

    Ku bersyukur, Alhamdulillah 
    Ku beruntung, Alhamdulillah 
    Waajiburni, Alhamdulillah
    Selama lamanya


    Lagu Baru Melayu 2016 | Lagu Baru Wani feat. Juzzthin 2016 | Lirik Lagu Wani feat. Juzzthin Lirik | Lagu Wani feat. Juzzthin Alhamdulillah Download | Wani feat. Juzzthin - Alhamdulillah Mp3 | Lirik Lagu Wani feat. Juzzthin - Alhamdulillah Wani feat. Juzzthin - Alhamdulillah Spotify


  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment