4th Anniversary

16:22:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Selamat ulangtahun ke-4 RAFZANTOMOMI.COM. Serius sedar tak sedar dah masuk tahun ke-4 aktif berblogging. Macam-macam nama dah guna, tapi akhirnya melekat jugak nama Rafzan Tomomi Story dari tahun 2012 sampai 2015. Masuk je 1 Januari 2016, blog telah bertukar nama RAFZANTOMOMI.COM, untuk lebih mudah diingati.
Sedikit ucapan hari raya, eh maksud Momi ucapan ulangtahun ke-4 blog Momi ni ahaha - acah-acah official statement gitew :

Terima kasih kepada korang sebab masih membaca dan menyokong blog RAFZANTOMOMI.COM. Kini blog RAFZANTOMOMI.COM sudah berusia 4 tahun. Tahun keempat Alhamdulillah rezeki hasil dari blog semakin hari semakin banyak, semakin lama semakin sayang dengan blog ni. Terima kasih kepada mereka yang terlibat secara langsung dan tidak langsung selama 4 tahun ini. Alhamdulillah semakin ramai kenalan blogger yang Momi kenal. Momi akan teruskan impian dan cita-cita untuk blog lebih dikenali seluruh dunia. In shaa Allah Momi akan cuba buat entri yang boleh buat korang gelak terbahak-bahak haha. Google-googlelah blog Momi selalu ya haha. 
"Melangkah Terus Ke ‪#‎langgarpintu‬ !" HAHA


xoxo, 
Rafzan Tomomi
8 Jun 2016


Haaa begitulah ucapannya. Mungkin ulangtahun ke-5 rasanya Momi nak buat sesuatu lain dari yang lain. In shaa Allah kalau tak busy ya hahaha. Sekali lagi terima kasih gais. Sayangg semua orang xoxo. Salam Ramadan. :)


2 comments: