Lirik Pencuri Hati - Ayda Jebat

10:10:00 Rafzan Tomomi 1 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Akak Muah ciked , Ayda Jebat telah mereleasekan single ke-2nya "Pencuri Hati" pada 31 Januari 2016. Lagu "Pencuri Hati" ni digunakan untuk OST drama bersiri "Isteri Vs Tunang" yang akan ditayangkan mulai 1 Februari 2016. Berbanding "Siapa Diriku" lagu ni lagi power rasanya , dan lagu dia manja manja gitu. Momi sangat suka part yang hujung-hujung tu bunyi macam K-pop gitu hehe. Tahniah sis. Muah Ciked hehe. Enjoy ye gais.
Lirik Pencuri Hati - Ayda Jebat
Komposer : Kevin Chin | Lirik : Kevin Chin & Ayda Jebat

Jam di dinding terus berdetar ah
Kakiku juga terus berjalan ah
Tapi mengapa tak kau lepaskan tatapanmu dari diriku
Menembus hingga jantung ini terasa agak terhenti

Semua yang ada ada pada dirimu 
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu muka mu dalam hati ku
Come on baby say you love me

Tak kuasa ku menahan rasa (dup dap dup dap dup dap)
Hati ku makin semakin berdebar (dup dap dup dap dup dap)
Tapi mengapa tak kau lepaskan tatapanmu dari diriku
Menembus hingga jantung ini terasa agak terhenti

Semua yang ada ada pada dirimu 
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu muka mu dalam hati ku
Come on baby say you love me Yeah

Satu dua senyum manismu
Tiga empat mirip matamu
Dengan tawa tawa riangmu 
Bikin hati ku jadi rapuh 
Si pencuri hatiku 
Kau pencuri hati ku

Semua yang ada ada pada dirimu 
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu muka mu dalam hati ku
Come on baby say you love me

Semua yang ada ada pada dirimu 
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Say you love me!

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu muka mu ke dalam hati ku
Come on baby please don't hate me

Love me, love me Oh oh oh
Love me, love me (hey close your eyes)
Love me, love me Oh oh oh
Love me, love me Ah ah ah

Love me, love me Oh oh oh
Love me, love me (love me)
Love me, love me Oh oh oh
Love me, love me 

Love me, love me Oh Ah Ah Ahh

Download Lagu Pencuri Hati Ayda Jebat Mp3 | Muat Turun Lagu Pencuri Hati Ayda Jebat Mp3 | Lirik Lagu Pencuri Hati Ayda Jebat Mp3 | Lagu Pencuri Hati Ayda Jebat Lyrics | Download Lagu OST Isteri Vs Tunang Pencuri Hati Ayda Jebat Mp3 

1 comment: