Kekal Sihat Dengan Bless Teatox!

00:48:00 Rafzan Tomomi 11 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Baru-baru ni Momi ada cuba satu produk untuk mengurangkan toksin dalam badan. Kali ni berlainan sikit sebab selalu Momi dengar pasal detox yang orang buat sendiri pakai buah-buahan tapi yang ni lain sikit, ada teh dalam detox tu. Jadi tea + detox = teatox? Yes! Produk tersebut ialah 'BLESS TEATOX'!  Jom teroka apa sebenarnya TeaTox dan apa kebaikannya :)


APA ITU DETOKS?

Detoks adalah proses membersihkan segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dan dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Dengan pembersihan ini, badan kita dapat menyerap nutrisi daripada makanan pada tahap yang optimum. Semestinya detoks sangat penting sebelum mengambil apa-apa supplemen supaya tahap penyerapan nutrisi berada pada tahap yang terbaik. Ingat ye banyak penyakit yang datangnya dari perut!


APA KATA MOMI SELEPAS MENCUBA?

Momi sendiri dah cuba minum produk BLESS TEATOX ni selama lebih kurang 2 minggu dan hasilnya memang best dan badan rasa ringan dan cergas je. Hasilnya setiap pagi korang akan rasa nak bergegas ke tandas dan dalam sehari akan ke tandas dalam 3 kali macamtu sebab nak buang segala-gala toksin tu hehe. Kebiasaanya kalau detox ni rasanya Momi tak berapa gemar sangat tapi bila cuba BLESS TEATOX rasa nak minum 2 kali tu! haha , tapi tak boleh ye. Sekali sehari sebelum tidur tau hehe. Produk ni memang sesuai untuk korang yang nak diet tu.


BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM BLESS TEATOX

- Ekstrak Epal
- Ekstrak Teh Hijau
- Ekstrak Limau
- Germa Gandum
- Psyllium Husk

KELEBIHAN MINUM BLESS TEATOX UNTUK BADAN KORANG?

- Membersihkan kolon
- Membuang toksin dalam badan
- Melancarkan proses pencernaan
- Membantu buah pinggang untuk menapis darah
- Meningkatkan keberkesanan fungsi hati dan hempedu
- Membuang bahan buangan dari pundi kencing 


HARGA BLESS TEATOX

- Sebotol 150gram - RM120 (penggunaan lebih kurang 2 minggu)
- 2 botol - RM240 RM180 + Keahlian percuma (bila jadi ahli, senang ler dapat harga murah hehe)

CARA BELI BLESS TEATOX

Korang yang nak beli produk Bless Teatox ni, boleh beli dekat laman web Bless (Klik Sini). Boleh juga dapatkan info lebih mengenai Bless Teatox disitu.


Thanks to Hai Blogger! & Bless Mania kerana memberi Momi peluang untuk mencuba produk Bless TeaTox. Sure I love that! hehe 

p/s : Selamat mencuba gais!

11 comments:

  1. Hey ya momi thanks for the review! Hihi the teatox nowadays are so tempting :((( nakkk hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey hey hey. thanks sebab baca. u should try one hehe :)

      Delete
    2. Tengok orang review, mesti tergoda nak try juga .. hihi

      Delete
  2. Good product. Ada potensi. So, hows it? :)

    ReplyDelete
  3. Untuk kesihatan, memang perlu sangat detox ni.. sebab dah banyak toksin2 & kotoran melekat kat perut & usus. tu yang boleh bikin penyakit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. kebanyakkan bermula dari usus.

      Delete
  4. Nampak sedappp.. Nak cubaaa gak nanti.. Nak kurussss..

    ReplyDelete
  5. wahh..!! lepas ni bertukar jadi Malek Noor la ye.. :)
    nice review.. gambar cantik2 dan sharp..

    bagus.. :)

    ReplyDelete