Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Selepas entri pertama "Saya & Gambar" pada Julai lalu mendapat sambutan, saya nak teruskan dengan entri ke-2 sdan seterusnya. Memandangkan orang kata saya ni selalu tangkap gambar dengan pose yang pelik dihadapan khalayak ramai, saya akan selalu update gambar-gambar dekat Instagram, dan beberapanya di Facebook. Ada komen di Instagram meminta saya kekal dengan ke'pelik'an cara atau pose bergambar. Akan datang saya akan cuba lagi pelik-pelik untuk korang hahahaa. Jom tengok koleksi gambar-gambar yang Ehsan dari Instagram saya @rafzantomomi : 

"Kenapa suka sangat tu?" Sebenarnya belakang ni set pentas untuk Aktif 5 Bintang. hehe

"Mid Valley & Dinding Cantik haha"

"Buka puasa dekat Pappa Rich masa Iftar XOXO 4 Julai"

"Breakout!"

"Bunga kat dinding? Tiada masalah hehe"

"Colourful."

"lain plan lain yang jadi"

"Laugh"

"Pose Gadis 1"

"I really love Flower Headbands"

"art"

"Meet BoboiBoy"

"Surprise burger!"

"flower & balloon"

"Comfort"

"gelak anak"

"awkward"

"waiting haha"

"in between"

"Lolipop"

"Waterpark"

"miss me?" 

"Sleeping Beauty"

Yeahhh! Inilah koleksi kedua gambar-gambar saya di Instagram. Idea tu banyak semasa nak bergambar tapi bila tiba masanya terus tak tahu nak bergambar macam mana haha. Beberapa gambar yang diupload kadang-kadang menarik tapi kalau terjumpa yang lagi pelik, nak post yang tu dulu hahaha. Terima kasih membaca hehe. :)

Dear Santa by Girls' Generation-TTS