Perkara Yang Berlaku Baru-Baru Ini...

23:57:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Korang semua apa khabar? Sebelum apa-apa tiba-tiba nak ucap terima kasih kepada korang yang baca blog saya ni, of kos terutamanya kawan-kawan yang selalu support dan baca walaupun mengarut haha. Haaa lupa nak mention, entri sepanjang bulan ni nak kembalikan zaman mengarut macam tahun 2014 dan sebelumnya. hehe Old feelings gitu. Apa yang berlaku baru-baru ni? Hmmm... Macam-macam berlaku sekarang. Dari cerita gembira sampailah cerita sedih. Soon 2015 akan melabuhkan tirainya, rasanya alhamdulillah tahun ni lebih baik dari sebelumnya. hehe Okay nak sambung, apa yang berlaku tapi saya tak update kat blog.

- Followers Instagram dah cecah 11.6k !
- Aktif Twitter semula! Follow me @rafzantomomi
- Berat Badan naik! T^T
- Tinggi naik 1 inci
- Saya pakai produk kecantikan dari Rysya Skincare. hehe
- Semakin comel haha
- Masih memikirkan nak beli kek ke tak 31 Disember nanti? hurmm
- Tema blog untuk 2016 dalam proses. 
- Sayashi Riho graduate dari Morning Musume pada hari lahir saya! :(
-Perginya insan yang pernah menghiburkan hati saya, Allahyarham Yus (Jambu) & Allahyarhamah Seniwati Mariani. Al-fatihah.

Haa... begitulah ceritanya. Memang ringkas betulkan. hahaha Selepas 2 bulan tak banyak update, misi 31 entri ni dapat cover 2 bulan lagi punya entri kot. Doakan kejayaan 31 entri bulan ini. hehehe. Haaa.. esok entri apa ya? Tunggu. ^___^


>> 28 HARI SEBELUM #rafzanturns24<<

0 comments: