Pengumuman! Sesuatu bakal berlaku pada 1 Januari 2016!

16:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Apa tu yang "coming soon" tu? haaa... Dengan ini saya dengan gembiranya nak umumkan bahawa blog ini akan berubah layoutnya pada 1 Januari 2016. (Mungkin 31 Disember tu dah start update-update) Haa.. bukan itu sahaja, nama blog juga akan berubah tapi takde la drastik sangat hehe. Nama tu masih fikir lagi, diharapkan lepas ni orang lebih senang nak ingat. Tapi memang sure bukan #langgarpintu ye haha.

Sekadar Gambar Hiasan *tiba-tiba* hahaha

Setelah berhempas pulas bermain dan bertapa dengan coding, akhirnya dah siap dah layout tu jadi apa yang macam saya nak. Yang pasti ia lebih kurang dari yang ada sekarang ni, cuma lebih kemas. Macam-macam target untuk tahun 2016 untuk blogging ni, apakah target tersebut , tunggu entri "Azam 2016" yang akan dipublish tak lama lagi hehe. Saya harap korang sama-samalah teruja tau walaupun tak la berapa gempak sangat la layout baru tu nanti hahaha! Tunggu jangan tak tunggu! :)

Hati Hati by Amira Othman

6 comments:

  1. Heheh..tak sabar nak tgk ape yg berlaku

    ReplyDelete
  2. Tahun baru, blog pun mestilah berwajah baru jugak kan? Saya pun sama nak edit blog jugak sempena tahun baru. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul. nak nampak lagi fresh hehe :)

      Delete
  3. Wahhh...tak sabar nak tengok nnti

    ReplyDelete