December is mine!

13:10:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. This is it! Disember telah tiba. Pejam celik je dah sampai penghujung 2015. Haa.. Kalau dah masuk bulan Disember ni, korang tahu apa maksudnya? Countdown bermulaaa! Countdown untuk apa? Haaa.. countdown sempena hari lahir saya yang ke-24 pada 31 Disember! Yeayyy #RafzanTurns24 hehe. Setiap tahun (sejak 2012) saya akan buat countdown untuk birthday. Seperti tahun sebelum ni, saya buat dekat status Facebook & Gambar di Instagram. Kali ini, sempena hari lahir ini saya nak update sebanyak 31 entri di blog mulai hari ini sehingga 31 Disember 2015! Wahh~ Apa yang akan saya update? Sama-sama nantikan. Finally, ini Disember saya punya! haha ^_^v

Taylor Swift - Back To December

2 comments: