Teddy Bear Sebesar Rafzan Tomomi?! | Teddy Bear Besar Gedabak

14:43:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Korang suka Teddy Bear? atau korang sedang cari hadiah untuk kenalan terdekat? Teddy Bear Besar Gedabak ni lah yang paling sesuai untuk korang buat surprise untuk kawan-kawan, kekasih dan keluarga. Bestnya Teddy Bear Besar Gedabak ada saiz dari kecik sampai ler besar alam haha (ada lagi besar dari yang saya peluk tu tau). Sebesar saya tu... memang awesome dipeluk.


Saja nak cerita pasal photoshoot ni, walaupun dah berlalu sebulan yang lepas. Photoshoot berlangsung pada 4 September 2015 (Sabtu) . Masa ni saya salah seorang model bersama 3 blogger lain; Kak Ayue Idris, Kak Iena Elina & Lyssa Faizureen. Memandangkan ini photoshoot pertama sebagai blogger, saya rasa begitu nervous sekali haha. Saya kena bergambar dengan Teddy Bear sebesar saya . Memang empuk dan lembut je teddy bear ni, nak bawak tidur kat rumput tu hahaha. Jom tengok gambar saya dan teddy bear ni haha :p






Kalau korang rasa berminat dengan Teddy Bear ni? Sila PM saya di Facebook page atau Facebook rasmi saya atau Whatsapp je kat nombor 0196600389 atau follow Instagram @teddybear_besargedabak . Jadikan hadiah untuk yang tersayang ni, mesti diorang suka. hehe 

Photographer : @shazlan_azura_production 
Runner : @faizal_aqlema .
#photoshoot #teddybearbesargedabak #teddybear #bloggermalaysia #bloggercomel #langgarpintu #mudahterhibur #haiblogger #BrothersMediaNetwork #shazlanazuraphotography 


p/s : comel sungguh teddy bear ni . :DD

Search Keywords : 
Huge Teddy Bear | Big Teddy Bear | Human and Teddy Bear | Teddy Bear Besar Gedabak Harga | Teddy Bear sebesar manusia | Big Teddy Bear Review 

6 comments:

  1. Bestnya kalau dapat teddy bear besar tu..boleh bagi kat anak

    ReplyDelete
  2. Besonye bear tu kan, dah sama beso dgn org yg pegang.. ni klu peluk memalam mau mengigau dibuatnye hehe


    Jom Terjah: ketahui sebab & kenapa trend Fesyen Lelaki semakin popular sekarang ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha jangan nak ngigau sangat. haha

      Delete
  3. comelnya teddddy tu! iday sejak bela kucing ni, dah tak main teddy bear dah; hehehe

    ReplyDelete