Business card dah siap, macam mana rupanya?

23:06:00 Rafzan Tomomi 13 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Bila saya pergi event-event dengan blogger, kadang-kadang diorang bagi bisnes kad diorang. Setelah sekian lama menanam niat nak buat bisnes kad. Akhirnya settle jugak minggu lepas hee. Gigih meng-design kad tu sampai stress dibuatnya. Terima kasih buat AMSYAR BEST PRINTING dengan harga RM30 dapat 100 keping kad. Yang penting, dah ada kad ni senang nak berurusan dengan orang dan of kos blogger-blogger. Macamnilah rupa kadnya :


Reaksi pertama rakan-rakan office tengok kad ni, diorang tanya "Kenapa misteri?", "Mana perginya keceriaan?", "Tak colorful pon?" hahaha. Sebenarnya rasa design depan kad tu saya suka pulak, jadi saya ambik gambar tu dan letak dalam kad tu. Nampak 'pelik' dan 'misteri' gitu. Apa pendapat korang tentang business card saya? Sila komen dibawah. hehe Kepada blogger-blogger yang dah dapat tu tahniah. yeayy...!



p/s : masih dalam mood raya gais. haha

13 comments:

  1. reatif lah habang... nak satu boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha .. tak kretif sangatlah.
      nanti jumpa sy bagi hehe

      Delete
  2. Hehehe..memang misteri..tapi okla murah pulak tu

    ReplyDelete
  3. Nice & so simple. I love the mysterious element that you applied on your card. Creative! ;)

    ReplyDelete
  4. cantik nye kad tomomi! design sendiri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah design sendiri. akak tak dapat lagi eh?

      Delete
  5. Cantek..kreatif!! Cuma..camne nak tau yg mane satu tomomi nnt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih. haaa itulah misterinyaa. ahahaa
      penerima kad boleh bukak blog untuk mengetahui

      Delete