America's Next Top Model Cycle 22 | Streaming

22:31:00 Rafzan Tomomi 4 Comments

PERHATIAN / CAUTION : TOO SEXY!!


America's Next Top Model (ANTM) kini kembali untuk musim ke-22! Ini merupakan musim ke-3 melibatkan peserta lelaki, dimana sebelum ini hanya melibatkan peserta wanita (Musim pertama - 19). Wah~ Saya mula mengikut siri Top Model ni sejak tahun 2007 masa musim ke-6 disiarkan di 8TV. Masa tu siar tengah malam hari, maka gigihlah bersengkang mata nak tengok. Dari sini dapat belajar macam-macam 'pose' dan ada beberapa benda yang Tyra Banks ajar. kemainn~ hahaha

Juri

  • Tyra Banks (Juri)
  • Miss J Alexander (Juri)
  • Kelly Cutrone (Juri)
  • Yu Tsai (Photographer)

Hadiah

Hadiah yang bakal Juara ANTM 22 akan dapat ialah kontrak modeling di NEXT Model Management , cover story untuk majalah NYLON, kontrak US$100,000 menjadi ikon untuk Zappos Couture's 2016.

Format Pemarkahan

Untuk musim ke-22 ni, ANTM sudah tidak lagi menggunakan media sosial sebagai punca pemarkahan setiap minggu (Musim 19-21 melibatkan markah dari media sosial). Sistem pemarkahan kali ini hanya melibatkan markah juri dan markah cabaran setiap minggu untuk menentukan siapa yang selamat dan siapa yang tersingkir. Jadi peserta kegemaran korang harus work hard untuk markah setiap cabaran.

Peserta
ANTM 22 menampilkan 14 peserta yang merupakan 7 lelaki dan 7 wanita. Musim kali ini terbuka untuk peserta 'petite' (bawah 5' 7') dimana sebelum ini hanya musim ke-13 sahaja dibuka untuk peserta petite. Musim ini juga menampilkan peserta kurang upaya (masalah pendengaran). Jom kenali peserta ANTM 22 :








Peserta Yang Masih Bertanding

  • Dustin - Dustin McNeer (18) [Tersingkir Episod 5/Kembali Bertanding Episod 9]
  • Devin - Devin Clark (21)
  • Hadassah - Hadassah Richardson (23)
  • Justin - Justin Kim (23)
  • Lacey - Lacey Rogers (18)
  • Mamé - Mamé Adjei (23)
  • Mikey - Michael "Mikey" Heverly (26)
  • Nyle - Nyle DiMarco (25)

Peserta Yang Tersingkir

  • Delanie - Delanie Dischert (21) [Episod 3]
  • Stefano - Stefano Churchill[ (23) [Episod 4]
  • Ava - Ava Capra (19) [Episod 6]
  • Ashley - Ashley Molina (21) [Episod 7]
  • Bello - Bello Sánchez (26) [Episod 8]
  • Courtney - Courtney DuPerow (21)[Episod 8]

Setakat hari ini (20 Ogos 2015), dah masuk episod ketiga. Korang yang nak tengok, boleh tengok dekat Star World (711) pada setiap hari Khamis jam 7.50 malam. Saya selalu terlepas dekat TV, jadi tengok streaming pon jadilah haha. Kalau ada link, saya akan update dekat sini okay :)

Streaming : 
America's Next Top Model Cycle 22 Episode 1 05082015 
America's Next Top Model Cycle 22 Episode 2 12082015 
America's Next Top Model Cycle 22 Episode 3 19082015 

perhatian : setiap link diatas takkan bertahan lama kerana isu copyright. harap maklum.


all photo's credit to America's Next Top Model Facebook.

p/s : I'm #TEAMJUSTIN , #TEAMASHLEY, #TEAMDUSTIN, #TEAMNYLE & #TEAMAVA. What's yours? :)

Search keywords :
America's Next Top Model Cycle 22 | America's Next Top Model Cycle 22 Contestants | America's Next Top Model Cycle 22 Judges | America's Next Top Model Cycle 22 Streaming | America's Next Top Model Cycle 22 Elimination | America's Next Top Model Cycle 22 Portfolio | America's Next Top Model Cycle 22 Streaming | America's Next Top Model Cycle 22 Download | America's Next Top Model Cycle 22 | America's Next Top Model Cycle 22 Nyle | America's Next Top Model Cycle 22 Prize | America's Next Top Model Cycle 22 Scoring Formats

4 comments: