Page "Rafzan Tomomi Story" dapat 1,000 likes!

13:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Teruja bebeno nak update entri ni sebab saya sungguh gembira sekali. haha Alhamdulillah sejak 8 Jun 2012 bukak page ni, akhirnya pada tanggal 9 Julai 2015, page "Rafzan Tomomi Story" telah menerima sebanyak 1,000 like! Yeayyy... *bunga api meletop-letop* Terima kasih banyak-banyak kepada mereka yang sudi like page saya ni. Siapa tak like lagi , please like page saya okay.

Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Like naik baru-baru ni saya rasa sebab ramai like dari peserta Giveway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015. Saya adalah salah seorang dari sponsor Giveaway tersebut. Siapa tak join lagi? Sila join secepat mungkin. Mana tahu rezeki korang dapat hadiah raya kan? :)


p/s : Korang yang ada page, sila tinggalkan url kat ruang komen. :)

6 comments:

  1. Wahhhhh dah seribu. Iday belum sampai half lagi. hahaha Tahniah :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah yer... Zumal 100 pun belum sampai tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Zumal.
      Zumal pon boleh punya sampai 1,000
      kene work hard! :D

      Delete