Kad Ucapan Raya Untuk Korang!

12:22:00 Rafzan Tomomi 8 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ini adalah hari terakhir dalam bulan Ramadan. Rasa sedih pulak nak tinggalkan bulan penuh keberkatan ni. Mesti ada diantara korang yang dah balik atau otw balik ke kampung halaman kan? Tahun ni saya dan keluarga beraya di Kuala Lumpur, tu yang busy-busy mengemas tu. haha Siapa nak datang raya, saya boleh PM alamat rumah (haha. fefeeling retis) .


Dekat atas ni, ada edit kad raya khas untuk kawan-kawan social media dan pembaca blog ini. Last minute punya design haha . Apa-apa pon, sekali lagi saya nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua yang pembaca blog Rafzan Tomomi Story ni. Maafkan saya jika ada terkasar bahasa, teguris hati korang dan sebagainya. Hati-hati ye siapa yang balik kampung tu. Yang mana menempuh jem tu, semoga tabah. Siapa suruh tak balik awal-awal? haha . Rasa macam nak #throwback-lah gambar-gambar raya yang lepas , jom tengok :)




 







p/s : #InikanRaya

8 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri Rafzan, Maaf Zahir Batin...
    Kosong kosong yer ^-^

    ReplyDelete
  2. Comel je kad raya rafzan.. Flower crown gittew.. Apapun selamat hari raya rafzan.. Maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... terima kasih inaaa :D selamat hari raya

      Delete