#Iftar2015 | Noodle Station Bersama Nisha 28/6

13:07:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Selamat berpuasa! Yeayy... haha Minggu lepas penuh dengan jemputan berbuka puasa. Ramai yang ajak berbuka tahun ni tapi disebabkan masa dan kewangan, hanya memenuhi beberapa sahaja. Maaf ya. -.- Ahad, 28 Jun 2015 akhirnya dapat juha berbuka dengan bestie itew ni. I think ini kali pertama berbuka berdua dengan Nisha, kalau sebelum ni berbuka dengan kawan-kawan sekolah. hihi



Kawan sejak tadika lagi tapi tak berapa rapat sangat. Tahun 2008 (Tingkatan 5) baru mula rapat sampai sekarang. Dia ni sempoi, cool dan cantik orangnya. haha Walaupun rumah dia tingkat 13 dan rumah saya tingkat 16 memang jarang jumpa okay! Sangat jarang! Memang rezeki kali ni dapat berbuka dengan dia ni. hahaha


Kegigihan kitorang bertolak dari rumah dalam pukul 3 petang berharap dapat reserved tempat makan dekat Kenny Rogers tapi malangnya dah penuh. Terlalu banyak sangat restorang dekat Mid Valley Megamall ni , jadi saya mendapat idea nak makan dekat Noodle Station, so terus je ke restoran itu dekat tingat yang GSC yang baru. Dah banyak kali dah datang makan dekat Noodle Station ni, tetiba teringin nak makan Nasi Goreng Mom's (Mom's Fried Rice) *memang menu wajib saya bila datang sini*.  Harga dia pon berpatutan okay. Untuk reserved, kitorang kene order makanan terus lepas tu bayar sekali. Bila check resit hanya GST 6% je di caj, takde Service Charge 10% tu.  Jom tengok makanan dan harga :

Mom's Fried Rice (523) 
RM11.90 

Tom Yam Fried Rice (42) 
RM10.90 

French Fries (48) 
RM4.90 

Chicken Wings (49) 
RM7.90 

Mango Sorbet (112) 
RM7.90 

Mom's Fried Rice (92) 
RM4.90

Website : http://www.noodlestation.com/
Facebook : https://www.facebook.com/NoodleStationMalaysia

Since dah lama tak jumpa, kitorang borak macam-macam benda. Alhamdulillah dapat jugak berbuka bersama. Lepas ni tah bila lagi nak jumpa kan? Maybe raya kot. hahahaa Haa.. korang yang tak pernah datang sini, meh ler cuba makan sini. Saya suka makan di Noodle Station. :)


p/s : Sempat berbuka dengan Pran Juice. ;D

0 comments: